Pawel_Poznan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 :hi: siema a gdzie wszyscy ućkli :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 19:21_________________________________________________Wojtus - sprobowalem Peroni... calkiem dobre piwo ale pozostawia w ustach goryczke i to mi srednio pasi... na dzisiaj mam jeszcze Grolscha w tej fajnej butelce, Kozlaka i jakies Miodowe [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 19:47_________________________________________________Grolsch mega pyszny... delikatny, wyrazisty posmak, podobnie choc lepsze jak Peroni, tylko bez tej goryczki na koncu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja białe martini z finką opiertalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cos a'la wino z wodka mieszasz? wodke z piwem whisky i jakimis drinkami z likierow to i ja moge mieszac ale woda z winem to nawet i mnie zabija... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja białe martini z finką opiertalam martini z vodka wstrzasniete nie mieszane jak bond by to rozkminił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cześć i cześć wróciłem z zakupów ... drogi fatalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cześć i cześć wróciłem z zakupów ... drogi fatalne zgadzam się - dzisiaj sprawdzałem esp w aucie, penersko auto prostuje w zakretach jak sie zaczyna ślizgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cześć i cześć wróciłem z zakupów ... drogi fatalne szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 :gwizdanie: ale sie nagadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 żyjeta? Wojtus - sprobowalem Peroni... calkiem dobre piwo ale pozostawia w ustach goryczke i to mi srednio pasi... czyli nie nadajesz się do smakowania tego piwa, najlepsza "część" Ci średnio pasi a co myślisz o Pilsnerze w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 >><< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 >><< ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 >><< ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 >><< ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 >><< ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi