wicek2.8 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wicek ---> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_brak_ogrzewania-t107944.0.html;topicseen dzieki spadam do wyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 miałeś wlecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 miałeś wlecieć kłopoty z autami szkoda gadac jak nie kable to aku ah jutro jade po swoj sprzet bo jak mam czekac na czyjs to wiesz jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 no zima daje się we znaki widzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 tez załuje ze nie wpadłem siły wyzsze dopiero jutro zakupie nowe aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 spoko .... na następny wpadniesz a jak zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 takie jaja z ta zima ze dzis po kumplach biegałem z aku i probowałem im odpalic auto i tez nic szkoda gadac auto jak 2 dni postoi bez odpalania na takm minusie nieodpali [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:12_________________________________________________a zdrowko u mnie elegacnko u małej tez Pati dochodzi do siebie dzieki ze pytasz a jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 u nas też w normie ... Julia zimna nie lubi ... na zewnątrz 5 min i chce do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 u nas też w normie ... Julia zimna nie lubi ... na zewnątrz 5 min i chce do domu hehe ma to pewnie po tacie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 nooo ja też nie lubię marznąć ... strasznie nie lubię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 spadam szefie troche pograc w sieci i jutro z ranca atakuje sklepy po akusie i chyba kupie boostera porzadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to miłej gierki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to miłej gierki ... hehe dzieki ale Ci powiem ze jak miałem to sie niczym nieprzejmowałem odpalał zawsze ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to miłej gierki ... hehe dzieki ale Ci powiem ze jak miałem to sie niczym nieprzejmowałem odpalał zawsze ah no to powrót do Audi :gwizdanie: będzie miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to miłej gierki ... hehe dzieki ale Ci powiem ze jak miałem to sie niczym nieprzejmowałem odpalał zawsze ah no to powrót do Audi :gwizdanie: będzie miło juz sie rozgladam za jakims autem pewnie w marcu cos w leci moze ciut wczesniej zobzaczymy w kazdym razie Julka chce Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wie co dobre ja też będę zmieniał więc może cos razem poszukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wie co dobre ja też będę zmieniał więc może cos razem poszukamy przeciez wiesz ze niema problemu wystarczy call me i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 no to jesteśmy wstępnie umówieni na szukanie aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi