nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie rozpijaj chlopaka w wojsku sie wiecej pije i znacznie gorsza berbeluche
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe?
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe? ja trzeżwieje szybko a jest oki w poniedziałek do roboty trza jechać dość leniuchowania :cool1:
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe? zgadłeś
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja trzeżwieje szybko a jest oki w poniedziałek do roboty trza jechać dość leniuchowania :cool1: no niestety... ja juz tez ide w pon do pracy
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 zgadłeś :> to zycze zeby to byl syn no i zeby byl zdrowy a wypic trzeba
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 zgadłeś :> to zycze zeby to byl syn no i zeby byl zdrowy a wypic trzeba a ten znowu o tym piciu :bicz3:
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe? zgadłeś znajać apetyt na alkohol niektórych to bierz gruby portfel kolego :kox:
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin :hi: :hi: ukłony panu
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin :hi: :hi: ukłony panu kiedy kawka
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin :hi: :hi: ukłony panu kiedy kawka nie wiem ale chyba przed spotem bo sazybciej nie dam rady a panele i lampki już sa :mysli:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe? zgadłeś znajać apetyt na alkohol niektórych to bierz gruby portfel kolego :kox: wezcie go nie straszcie bo nie przyjedzie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: a ten znowu o tym piciu :bicz3: bez picia nie ma zycia
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin :hi: :hi: ukłony panu kiedy kawka nie wiem ale chyba przed spotem bo sazybciej nie dam rady a panele i lampki już sa :mysli: nie ale się kupi ... jak wrócimy z gór to kupie ....
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 :hi: dybry wszystkim co tam czesc Wentylos... wsio ok a u Ciebie? wytrzezwiales juz? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________ Adam dziś się dowiedziałem o bardzo ważnej rzeczy więc będzie okazja uuu, to za 9 miesiecy pepkowe? zgadłeś znajać apetyt na alkohol niektórych to bierz gruby portfel kolego :kox: wezcie go nie straszcie bo nie przyjedzie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: a ten znowu o tym piciu :bicz3: bez picia nie ma zycia :polew: :polew: :polew: :polew: jak bedzie miał być to chyba będzie :mysli: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:38_________________________________________________ :hi: dybry wszystkim co tam cześć Marcin :hi: :hi: ukłony panu kiedy kawka nie wiem ale chyba przed spotem bo sazybciej nie dam rady a panele i lampki już sa :mysli: nie ale się kupi ... jak wrócimy z gór to kupie .... oki Adamo zdzwonimy sie i po sprawie
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 spoko Marcin ... pozdrów Zbyszka przy okazji
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 zgadłeś :> to zycze zeby to byl syn no i zeby byl zdrowy a wypic trzeba proponuje łycha + cola [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 18:25_________________________________________________chyba że jakaś inna propozycja iście ciekawa [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 18:26_________________________________________________wojsko hmmm......gdzie indziej robie
Rekomendowane odpowiedzi