Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

tak lukałem na zdjęcia ze spocików róznych....Wy to już jak jedna wielka rodzinka wszyscy sie znaja :):good:

Zdjęcia zarąbiste :):good:

znamy się już trochę ale wciąż dochodzą nowe osoby ale i część odchodzi ... a potem znowu wracają ... wiesz jak jest ...w życiu różnie bywa .....[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________widzę że Maciek wkręcasz się trochę :good: :good: :good:

ano tak staram się troche zakręcić :) heh :good:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

a na takim Waszym wielkopolskim zlociku dużo ludu przyjeżdża?? Pytam się bo niewiem czy ogarne caly temat heh

my nie robimy zlotów Wlkp tylko są spoty te co zobaczysz w niedzielę a ja ż Kuredu robiliśmy zlot ogólnopolski .... dla 120 os ok 100 aut z całej Polszy .... a w sobotę ok 144 os ok 120 aut .... impreza 3 dniowa a dla kilku os 4-5 dniowa ...

my nie robimy zlotów Wlkp tylko są spoty te co zobaczysz w niedzielę a ja ż Kuredu robiliśmy zlot ogólnopolski .... dla 120 os ok 100 aut z całej Polszy .... a w sobotę ok 144 os ok 120 aut .... impreza 3 dniowa a dla kilku os 4-5 dniowa ...

120 aut no to już ładny wyniczek :):naughty:

na zlotach to norma ... ale było super ... teraz zimowy jest w Bukowinie ....[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:57_________________________________________________bo są zloty letnie i zloty zimowe ...

tak lukałem na zdjęcia ze spocików róznych....Wy to już jak jedna wielka rodzinka wszyscy sie znaja :):good:

Zdjęcia zarąbiste :):good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________Niom fajnie by było ruszyć z temacikiem koszulek ;):good:

najlepszy moment ze zlotu ogólnop. co pamiętam to w sobote wieczorem początek integracji klubowej - :kox: :kox: :kox: :kox:

tzn tylko początek pamiętam bo później już było coraz gorzej, za Nikuśiem łaziłem z flaszka i integrowaliśmy się z klubowiczami :kox: :kox: :kox:

stare dobre czasy - kurde tak w sumie to można by powtórzyć :evil: :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 23:53_________________________________________________

po 24:00 chyba zostane bez neta, umowa mi się skończyła z TP i czekam na podłączenie netii

jakby co to nie mam kontaktu ze światem i tylko kom.

na spocie jutro oczywiście będe

:hi: No i po nocce :naughty:

teraz szybko w kojo i na poznań :a4fan: co do tych koszulek to ja bym nawet z 2 wzioł bo jak to moja druga połowa bez koszulki :wink4: ... :gwizdanie: wpłate nawet też moge zrobić wsześniej... temat do ogarniecia ... stykła by mi jeszcze naklejeczka klubowa może ma ktos jakąś zapasową na zbyciu... :naughty: hehe....ok panowie i panie ... przed wyjazdem jeszcze tu lukne... :cool1:

:hi:

nie wiem jak alkohol smakuje... :gwizdanie:

my też nie :decayed:

na oczy nie widzialem :cool1:

siedzisz w monopolu z zamkniętymi oczami? :shocked:

znam na pamiec gdzie co lezy :naughty:

znam na pamiec gdzie co lezy :naughty:

ale musisz mieć meneli dobrze wytresowanych :kox:

a co to w ogóle takiego? :mysli:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:11_________________________________________________

znam na pamiec gdzie kto lezy :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:12_________________________________________________jadę na obiadek... do zobaczenia na spocie :hi: