Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 eloł Co sie dzieje z rako... codziennie był a teraz go nie ma - na spot też nie dotarł... właśnie sam się zastanawiałem wczoraj wieczorem ... napisałem nawet do niego PW czy wszystko ok ? ale nie odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 eloł Co sie dzieje z rako... codziennie był a teraz go nie ma - na spot też nie dotarł... właśnie sam się zastanawiałem wczoraj wieczorem ... napisałem nawet do niego PW czy wszystko ok ? ale nie odpisał Nie, żeby coś, ale w takiej sytuacji i biorąc pod uwagę warunki drogowe w jego okolicy, to nasuwa mi się jedna myśl tylko... Ale mam nadzieję, że tak nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć i czołem właśnie dotarłem do domku dzięki za spocik coś ładnie zabalowałeś po drodze z Wickiem byłem na degustacji świeżo zakupionej weselnej sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 eloł Co sie dzieje z rako... codziennie był a teraz go nie ma - na spot też nie dotarł... właśnie sam się zastanawiałem wczoraj wieczorem ... napisałem nawet do niego PW czy wszystko ok ? ale nie odpisał pewnie ugrzązł gdzieś w zaspie i czeka na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 nike: na zlot jedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 raczej finansowo nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Zima 2010 - po prostu musisz to zobaczyć ! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam Widzę że większość jednak jest za tym by spotkać się 21 lutego na spocie niż w Walentynki :gwizdanie: Co tam wieczorkiem słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 no ok zaraz zmienię datę na 21 luty .... ja sobie ćwiczę [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:01_________________________________________________ Zima 2010 - po prostu musisz to zobaczyć ! :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:02_________________________________________________a tu co wywiało wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a po piwko w sklepie byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja frytki jadłem ... zaraz ryż na mleku sobie jeszcze wszamam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja frytki jadłem ... zaraz ryż na mleku sobie jeszcze wszamam a to wór frytek kupiony ? :polew: cisza bo rako nie ma i powiem szczerze, że to jakieś dziwne a tak wogóle to all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć Marcin no zaczynam się martwić o kolegę Rako [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 20:41_________________________________________________wysyłałem Ci listę kontaktową ? bo nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Dopisany: 01 Luty 2010, 20:41[/size]_________________________________________________wysyłałem Ci listę kontaktową ? bo nie pamiętam niet - nic nie mam w wiadomościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ok już wysyłam ... podeślij mi swój nr do uzupełnienia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ok już wysyłam ... podeślij mi swój nr do uzupełnienia ... done na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 co tam panowie/panie w ten wieczorek ja pije browarka :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja też zaraz idę po trzeciego, wytrąbię i spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja niemoge niestety tyle bo u mnie w pracy z dmuchaczem biegają :gwizdanie: i mówią żę to dla naszego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi