nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja niemoge niestety tyle bo u mnie w pracy z dmuchaczem biegają :gwizdanie: i mówią żę to dla naszego dobra właśnie czytałem Twoje wątki na 80 klubie fajnie zmodziłeś tą swoją... ciekawe jakie plany masz na czwórkę a co do siatexa i innych to się nie obrażaj... w tym klubie na technicznych lub w wątku o swoim aucie też jadą tak samo :gwizdanie:. że grill nie taki, że koła to najlepiej 18" albo 19", że zawieche w dół, i jeszcze by się znalazło tak więc rób po swojemu a co kto mówi wysłuchaj bo może fajny pomysł podsunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a co się dzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a co się dzieję a Ty wszystko musisz wiedzieć? nie, nie musisz poczytaj linki u Szuli w podpisie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a no nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć Pyrolandczycy Poznaniacy kiedy następne kręgle? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć Pyrolandczycy Poznaniacy kiedy następne kręgle? :gwizdanie: cześć trąbo mariacka Krakowiaku a kiedy bydziesz w pyrlandii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 będą kręgle będę i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Etam w poprzednim klubie już sie porzegnałem wszyscy z auta tam chcą mieć odrazu ideał ... mniejsza z tym ... a co do a4 to narazie wegetuje w końcu zima hehe gril taki był narazie jest ale chyba sie zmieni na orginalny a co do spojlera to mi sie podoba uzupełnia tyłek 80 piękne auto zawsze mażyłem miałem i zadowolony byłem ale to juz auto mienionej epoki niestety dużo pracy w nią wsadziłem i czasu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 będą kręgle będę i ja zbierzemy kilka chętnych osób i można pokulać ja i Madas bankowo a reszta niech się wypowiada... skoro termin luźny to może next weekend? [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:57_________________________________________________ pozegnałem marzyłem masz pierwszy rocznik B5... najładniejsze są tylne światła po II lifcie i z przodu lampy Valeo jak u mnie grill od S lub RS. co do lotki to akurat mi się nie podoba ale to już kwestia gustu... ja wole gładko nisko i szeroko bez zbędnych badziewiów które i tak nic nie dają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 sorka za błędy jak szybko piszę to robię błędy a co do swiateł z tyłu to :gwizdanie: może i są w planach ... nie chce nic zapeszać poprosu jest zima i czas wegetacji. hehe coś napewno się zmieni bo nie usiedze na tyłku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok tak stróż parkingowy :polew: i na dziś żegnam towarzystwo więc spokojnej... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 sorka za błędy jak szybko piszę to robię błędy a co do swiateł z tyłu to :gwizdanie: może i są w planach ... nie chce nic zapeszać poprosu jest zima i czas wegetacji. hehe coś napewno się zmieni bo nie usiedze na tyłku... tylko bron Boże... żadne lexus luki z tyłu i andżel ajsy z przodu żeby było jasne... [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:11_________________________________________________ i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok tak stróż parkingowy :polew: i na dziś żegnam towarzystwo więc spokojnej... pozdro pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 sorka za błędy jak szybko piszę to robię błędy a co do swiateł z tyłu to :gwizdanie: może i są w planach ... nie chce nic zapeszać poprosu jest zima i czas wegetacji. hehe coś napewno się zmieni bo nie usiedze na tyłku... tylko bron Boże... żadne lexus luki z tyłu i andżel ajsy z przodu żeby było jasne... [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:11_________________________________________________ i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok tak stróż parkingowy :polew: i na dziś żegnam towarzystwo więc spokojnej... pozdro pozdro 600 hehe spoko spoko nic w tym stylu ...kolega miał w 80 i jak jechał to sie odczepiła poprostu uchwyty pekły i ją rozjechał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a dlaczemu nie masz uzupełnionego profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Też spylam w kimono zaraz jutro mam sie spotkać z kolegą Wentylem na mieście w końcu jest miasto obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Też spylam w kimono zaraz jutro mam sie spotkać z kolegą Wentylem na mieście w końcu jest miasto obok mnie no widzę właśnie... ostatnio znowu przejeżdżałem niedaleko Was... wizytowałem w ZG [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:15_________________________________________________to ja też mykam... 3mka pany i do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 szula, miałem zgłosić twoją ortografię, na 80 też jest błąd ale sam poszukaj Audi 80 jest cool, śmigałem kilkoma, nawet kanciakami to stary klimat Audi za reszte zapłacisz kartą Visa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Siema! Przeglądam właśnie listę do Bukowiny i... co jest kurva - gdzie się podzialiście? Tylko Madas jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 http://www.sfora.pl/Jutro-rozpeta-sie-sniezne-pieklo-a16651 Bart-S u mnie względy finansowe przegrały ze Zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 będą kręgle będę i ja kurcze poprzednio przeze mnie nie wyszły ... ta zasrana kolęda która ze łba mi wypadła .... jeszcze raz Pietrek sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi