blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tak ja ciebie namierzylem juz na wiezdzie, zjawiles sie po trzeciej i jechales za mna na zoltym parkingu
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tak ja ciebie namierzylem juz na wiezdzie, zjawiles sie po trzeciej i jechales za mna na zoltym parkingu ano zgadza sie Wiesz czekałem na jakąs audiczke bo parking duży a nie wiedziałem gdzie dokładnie zawsze parkujecie i dlatego na poczatku czekałem na wiezdzie
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 juz wrocilem z piwka dobry spot, a poza tym.. sporo nowych, ktorzy nie przedstawiali sie nickami :gwizdanie: i nie wiedzialem kim sa Adas, nastepnym razem trzeba aparata wziąć .. zrobić fotkę grupową i podpisać nickami ... fajnie że jest już ochotnik PS. Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 juz wrocilem z piwka dobry spot, a poza tym.. sporo nowych, ktorzy nie przedstawiali sie nickami :gwizdanie: i nie wiedzialem kim sa Adas, nastepnym razem trzeba aparata wziąć .. zrobić fotkę grupową i podpisać nickami ... fajnie że jest już ochotnik PS. Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN ooo to jeśli mozna ...ja z chęcią się skusze na jedną
drosdek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 juz wrocilem z piwka dobry spot, a poza tym.. sporo nowych, ktorzy nie przedstawiali sie nickami :gwizdanie: i nie wiedzialem kim sa Adas, nastepnym razem trzeba aparata wziąć .. zrobić fotkę grupową i podpisać nickami ... fajnie że jest już ochotnik PS. Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN ooo to jeśli mozna ...ja z chęcią się skusze na jedną ja myślałem, aby kupić nowe przeźrocze, wiec można za jednym razem większą liczbę zamówić a co do zdjęć... to każdy po kolegi postawiony kolo swojej fury i zdjęcie zrobione i podpis bo my lubimy rywalizacje [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:10_________________________________________________wlasnie przyjechalem ze sklepu, wydaje mi sie ze bede mial dzis maly z...... bo wszyscy mnie gdzies ganiaja [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:12_________________________________________________Adam a ty masz dzis wolne? :gwizdanie: i kto wygrywa??
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Trzeba jeszcze ruszyć ten temacik z koszulkami
drosdek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Trzeba jeszcze ruszyć ten temacik z koszulkami no albo się zamówi standardowe albo też robimy swój projekt
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Trzeba jeszcze ruszyć ten temacik z koszulkami no albo się zamówi standardowe albo też robimy swój projekt ja bym proponował z logiem ,,grupy wielkopolskiej''
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Marcin narazie jest remis [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:58_________________________________________________ja mam pare koszulek ale taka z logo grupy wielkopolskiej chetnie bym przyjol
drosdek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Marcin narazie jest remis [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:58_________________________________________________ja mam pare koszulek ale taka z logo grupy wielkopolskiej chetnie bym przyjol no to cienko się starasz jak jest remis no logo grupy na klacie a na plecach standard
Madas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile ....
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ok spadam bo i tak juz bedzie breczal bo mialem byc o 10
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 w Kaliszu śnieg znowu padał ale malutko
Madas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ok spadam bo i tak juz bedzie breczal bo mialem byc o 10 do potem Piotrze
drosdek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile .... apropos to kiedy kolejny spot? moze za 2 tyg choc nie wiem czy zdarze dojechac do Poznania
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile .... czesc Adam , to super. zapodaj te projekty
Madas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile .... apropos to kiedy kolejny spot? moze za 2 tyg choc nie wiem czy zdarze dojechac do Poznania może być za 2 tyg
Pepin Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 PS. Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN ooo to jeśli mozna ...ja z chęcią się skusze na jedną no to zarezerwowana .. zostaje jedna jeszcze Rako, jak bywasz w Poznaniu to możemy się jakoś szybciej niż na spocie zgadać
Rekomendowane odpowiedzi