Mario1974101 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 następny raz przyjadę sam to chociaż ze dwa browary łyknę
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 normalnie miałem taką ochotę przyjechać poznać nową wiarę że mam mega wkurwa że mnie w robocie przetrzymali... tym bardziej że okazało się że przez mega bzdurę a gdzie ty pracujesz w niedzielę? w firmie informatycznej... mamy teraz mega wielki projekt wdrażania komputerów i jest od h*ja instalacji, papierków itd itp a ja właśnie za instalacje sprzętu i kompletowanie paczek jestem odpowiedzialny...
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tyyy ale pierwsze zdanie Wicka....masz szczęscie bo tym razem Madas by Cię nieobronił ha
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tylko Blind i Mario muszą najpierw nicki zmienić bo się nie zmieści na koszulce :polew: nie dokuczaj Blind a ty z tyłu na ramce miałeś jakies logo? czy cos mi sie zdawało ja tam mam tylko logo audi na ramce
Szula298 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie...
Madas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tyyy ale pierwsze zdanie Wicka....masz szczęscie bo tym razem Madas by Cię nieobronił ha a gdzie tak powiedział i czemu
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tylko Blind i Mario muszą najpierw nicki zmienić bo się nie zmieści na koszulce :polew: nie dokuczaj Blind a ty z tyłu na ramce miałeś jakies logo? czy cos mi sie zdawało ja tam mam tylko logo audi na ramce bo nick by się nie zmieścił
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tylko Blind i Mario muszą najpierw nicki zmienić bo się nie zmieści na koszulce :polew: nie dokuczaj Blind a ty z tyłu na ramce miałeś jakies logo? czy cos mi sie zdawało ja tam mam tylko logo audi na ramce aha...zdawało mi sie że masz podświetlany ten napis...[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:01_________________________________________________ Tyyy ale pierwsze zdanie Wicka....masz szczęscie bo tym razem Madas by Cię nieobronił ha a gdzie tak powiedział i czemu no wlasnie niewiem, chyba dlatego ze w tedy nie przyjechalem musieli marudzić :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie... a chciałem strzelać że Ty ale później pomyślałem że możesz mieć blachy FZI[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:02_________________________________________________idę na ćmiczka
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 M tylko Blind i Mario muszą najpierw nicki zmienić bo się nie zmieści na koszulce :polew: nie dokuczaj Blind a ty z tyłu na ramce miałeś jakies logo? czy cos mi sie zdawało ja tam mam tylko logo audi na ramce bo nick by się nie zmieścił Michu ty łobuzo
Mario1974101 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie... no troszeczkę było brudnawe ale nie obrażaj się
Madas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Nikuś chyba niechcący Ci posta wykasowałem .... sorry
Szula298 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie... a chciałem strzelać że Ty ale później pomyślałem że możesz mieć blachy FZI[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:02_________________________________________________idę na ćmiczka Wentyl ma FZI.......co do norania i tak nie opłaca się myć bo ja mam do poznania 100km i po tej trasie i tak by był zasyfiały cały nie ta pogoda aby dupskiem smarowac maske...
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie... no troszeczkę było brudnawe ale nie obrażaj się Mario a ty chyba autko w king crosie myles....bo igła...
Szula298 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Spoko całą zime smigam tak... czekam na wiosne... :gwizdanie:
Mario1974101 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie w KC, dzień wcześniej podstawiłem je na myjnię, a do Poznania mam 40km
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to ja tez ide na cmika co by Michowi smutno nie bylo
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Nikuś chyba niechcący Ci posta wykasowałem .... sorry spoko lepiej napisz czy coś załatwiłeś... Wentyl ma FZI.......co do norania i tak nie opłaca się myć bo ja mam do poznania 100km i po tej trasie i tak by był zasyfiały cały nie ta pogoda aby dupskiem smarowac maske... wiem dlatego pomyślałem że Ty też możesz mieć...
Rako Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a tak z innej beczki, kto był audi z nr PNT ? no takie granatowe audi, najbardziej wynorane na spocie musiał być ktoś nowy i nie kojarzę... To byłem ja .... i nie wynorane bo gdybyś jeździł tyle co ja to byś też nie miał czasu na mycie... a chciałem strzelać że Ty ale później pomyślałem że możesz mieć blachy FZI[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:02_________________________________________________idę na ćmiczka Wentyl ma FZI.......co do norania i tak nie opłaca się myć bo ja mam do poznania 100km i po tej trasie i tak by był zasyfiały cały nie ta pogoda aby dupskiem smarowac maske... dobra dajcie se po razie i bedzie git no
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 to ja tez ide na cmika co by Michowi smutno nie bylo ja już wróciłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi