Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz chyba nie latwo jest trafic cos na pol etatu co?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:19_________________________________________________dible, doble :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:21_________________________________________________a wiesz jakie jest najszybsze zwierze na swiecie?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz chyba nie latwo jest trafic cos na pol etatu co?

szukam od niedawna, ale faktycznie ofert jest jak na lekarstwo... a nie zależy mi na pracy jako takiej (np. w Tesco :decayed:) tylko takiej w której się czegoś faktycznie nauczę w swojej dziedzinie :wink4:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:23_________________________________________________

a wiesz jakie jest najszybsze zwierze na swiecie?

wiedziałem, ale nie pamiętam :tongue4:

Opublikowano

a wiec najszybszym zwierzakiem jest gepard. a jaki jest najszybszy ptak na swiecie?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:24_________________________________________________no wiec najszybszym ptakiem na swiecie jest ptak geparda :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:27_________________________________________________ide zapalic, za rok bede

Opublikowano

ide zapalic, za rok bede

:shocked:

Opublikowano

zaraz czlowiekowi lepiej po inhalacji :wink4:

Opublikowano

Tomek, Łukasz :hi:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 10:00_________________________________________________

Panowie i Panie czas rozliczeń więc nie zapominajmy http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t72260.0.html;highlight=1+podatku :good:

dobrze ze przypomniales Tomek :good:. musze pogadac z siora i bracholem[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 10:04_________________________________________________musze naazie spadac,pozniej sie zjawie. milego dzionka zycze

Opublikowano

Czołem łotry :hi:

ja ostatnio oglądałem 2012 - fajny. teraz czekam aż będzie Avatar w DVD ripie :decayed:

Madas no miałem ale jakoś nie idzie :polew:

mam wersje blu-ray - 2 giba zajmuje...

ale to nie to samo co 3D w kinie

Opublikowano

Iverson, dzięki za pamięć, właśnie miałem wspomnieć i poprosić o przekazanie jeźeli to możliwe :good:

Opublikowano

Pany pytanko mam: jak najlepiej połączyć lapa z TV? hdmi-hdmi czy coś innego? :mysli:

Opublikowano

Iverson, dzięki za pamięć, właśnie miałem wspomnieć i poprosić o przekazanie jeźeli to możliwe :good:

nie ma za co :good:
Opublikowano

Pany pytanko mam: jak najlepiej połączyć lapa z TV? hdmi-hdmi czy coś innego? :mysli:

Jeśli masz HDMI w notku to HDMI-HDMI - i najlepiej z pozłacanymi końcówkami - lepsze przewodzenie

Jeśli w notku nie masz HDMI ale masz DVI to przez HDMI-DVI - to to samo tylko, że DVI nie przesyła fonii :)

Opublikowano

Jeśli masz HDMI w notku to HDMI-HDMI - i najlepiej z pozłacanymi końcówkami - lepsze przewodzenie

Jeśli w notku nie masz HDMI ale masz DVI to przez HDMI-DVI - to to samo tylko, że DVI nie przesyła fonii :)

mam w lapie hdmi więc git, dzięki :good:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:39_________________________________________________http://allegro.pl/item907230204_nowa_gener_kabel_hdmi_hdmi_1_8m_gold_1_3b_przewod.html takie cuś będzie dobre?

Opublikowano

Ja kupiłem HDMI Hama w MM i jest OK, dałem ok 90 PLN jakiś czas temu

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja kupiłem HDMI Hama w MM i jest OK, dałem ok 90 PLN jakiś czas temu

to sporo, a jaki długi?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:00_________________________________________________

:hi:

cześć blindziu :wink4:

Opublikowano

3 m chyba, mam nagrywarkę podłączoną do TV HD ready i śmiga nieźle, lepiej jedź do MM, ja jakoś nie ufam tym kablom z netu, Hama ma kilka fajnych kabelków

Opublikowano

no czesc Wojtasku :naughty:

Opublikowano

3 m chyba, mam nagrywarkę podłączoną do TV HD ready i śmiga nieźle, lepiej jedź do MM, ja jakoś nie ufam tym kablom z netu, Hama ma kilka fajnych kabelków

coś poszukam, a jak nic nie będzie to się zamówi :)