Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dzisiaj spaliłem 5 fajek :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

VArio - ceny netto - dolicz VAT

1. 12,05 zł + - - C6205177 USBWARM i-Tec USB Cup Warmer - podgrzewacz napojów

2. 13,58 zł + - - C0191028 05758 4World ''Cup Warmer'' Podgrzewacz napojów na USB - biały

3. 13,58 zł + - - C0191029 05757 4World ''Cup Warmer'' Podgrzewacz napojów na USB - czarny

Opublikowano

cześć Karolek :) co słychać ciekawego? dawno Cie nie było...

Opublikowano

Maciej juz wyslalem :cool1:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:15_________________________________________________quwa co chwile mnie z neta w......... :kwasny:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:16_________________________________________________Macieju czy ty masz moze windows7 u siebie w laptoku? :mysli:

Opublikowano

:hi:

VArio - ceny netto - dolicz VAT

1. 12,05 zł + - - C6205177 USBWARM i-Tec USB Cup Warmer - podgrzewacz napojów

2. 13,58 zł + - - C0191028 05758 4World ''Cup Warmer'' Podgrzewacz napojów na USB - biały

3. 13,58 zł + - - C0191029 05757 4World ''Cup Warmer'' Podgrzewacz napojów na USB - czarny

też jestem zainteresowany, testowałeś może któryś? :)

Opublikowano

poszło Peter

Opublikowano

czesc Wojtas :hi:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:24_________________________________________________

poszło Peter

dziekuje dobry czlowieku :good:. czy ty masz moze wind 7 u siebie?

Opublikowano

Maciej juz wyslalem :cool1:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:15_________________________________________________quwa co chwile mnie z neta w......... :kwasny:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:16_________________________________________________Macieju czy ty masz moze windows7 u siebie w laptoku? :mysli:

Viśte mam

Opublikowano

to na 7 tez chyba bedzie smigal :mysli:

Opublikowano

Viśte mam

fan a jakiego masz packa na Viscie??
Opublikowano

czesc Wojtas :hi:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:24_________________________________________________

poszło Peter

dziekuje dobry czlowieku :good:. czy ty masz moze wind 7 u siebie?

a czemu pytasz ??[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:30_________________________________________________

Viśte mam

fan a jakiego masz packa na Viscie??

2

Opublikowano

no właśnie... ja mam SP2 :mysli:

Opublikowano

juz mam, zaraz wypakuje prezecik :wink4:

Opublikowano

no właśnie... ja mam SP2 :mysli:

o to siii bo jakis czas temu zainstalowałem viste i jak narazie zaktualizowało mi do 2
Opublikowano

u mnie chodził VAG na SP1 i bez SP też, teraz też chodzi of kors

Opublikowano

nikus właśnie sciągam ten 2012 jak mowisz ze dobry...co prawda z lektorem nie znalazlem ale za to w DVDripie, przez konsole puszcze to będzie siii :good:

Opublikowano

nikus właśnie sciągam ten 2012 jak mowisz ze dobry...co prawda z lektorem nie znalazlem ale za to w DVDripie, przez konsole puszcze to będzie siii :good:

fajne efekty :good:

Opublikowano

miałem jakieś 2012 z pół roku temu - takie drewno że szkoda było 70groszy na płyte wydawać

Opublikowano

miałem jakieś 2012 z pół roku temu - takie drewno że szkoda było 70groszy na płyte wydawać

dlatego ja nagrywam na DVD-RW :tongue4:

Opublikowano

to moze te inne 2012.... :mysli: