Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam he ! powiedział co wiedział-ja właśnie z Szamotuł wróciłam :gwizdanie: to było trzeba zaczepić do wujka Rako hehe
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam he ! powiedział co wiedział-ja właśnie z Szamotuł wróciłam :gwizdanie: to było trzeba zaczepić do wujka Rako hehe podaru jeszcze szklaną kule która mi powie gdzie ... szkoły wróżek nie kończyłam
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam he ! powiedział co wiedział-ja właśnie z Szamotuł wróciłam :gwizdanie: to było trzeba zaczepić do wujka Rako hehe podaru jeszcze szklaną kule która mi powie gdzie ... szkoły wróżek nie kończyłam 3 piętrowy World Trade Center na kopernika
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam he ! powiedział co wiedział-ja właśnie z Szamotuł wróciłam :gwizdanie: to było trzeba zaczepić do wujka Rako hehe podaru jeszcze szklaną kule która mi powie gdzie ... szkoły wróżek nie kończyłam 3 piętrowy World Trade Center na kopernika niech Ci będzie...
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 :gwizdanie: co tam heh zgadnij..... hmmm....pewnie wszystko siii
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Piechol elo elo matko, nawet poczytać po cichu się nie da...
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Piechol elo elo matko, nawet poczytać po cichu się nie da... czujnik ruchu wymięka
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja mam trochę roboty jeszcze dziś i tak zerkam tylko
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja mam trochę roboty jeszcze dziś i tak zerkam tylko co zrobic..... A Ty chyba bryką stałeś koło mnie na spocie ??
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 bry bry [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:57_________________________________________________co tam Drosdek furka śmiga ??
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Nie śmiga... Stoi na parkingu bo przy kompie jestem
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 A Ty chyba bryką stałeś koło mnie na spocie ?? jesteś blisko... Tyt stałeś koło mnie
Rekomendowane odpowiedzi