drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 A Ty Rako znów masz wartę na forum ?? Pewnie na malutką czekasz [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:03_________________________________________________ A Ty chyba bryką stałeś koło mnie na spocie ?? jesteś blisko... Tyt stałeś koło mnie Ciekawe kto kogo bliżej stał :gwizdanie:
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Nie śmiga... Stoi na parkingu bo przy kompie jestem mówisz że na parkingu.... A Ty chyba bryką stałeś koło mnie na spocie ?? jesteś blisko... Tyt stałeś koło mnie no niech będzie... [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:03_________________________________________________ A Ty Rako znów masz wartę na forum ?? Pewnie na malutką czekasz [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:03_________________________________________________ A Ty chyba bryką stałeś koło mnie na spocie ?? jesteś blisko... Tyt stałeś koło mnie Ciekawe kto kogo bliżej stał :gwizdanie: jaka warte...od 17 jestem w domu. Dzisiaj troszke trzeba bylo porobic tu i tam
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Nie śmiga... Stoi na parkingu bo przy kompie jestem mówisz że na parkingu.... tak, z całodobową wartą muszę teraz Arka ścignać czy chce fele, bo po mału będzie trzeba zakładać Alu...[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:05_________________________________________________A Ty Wojtek mógłbyś się zachować - schowaj ten jęzor
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Nie śmiga... Stoi na parkingu bo przy kompie jestem mówisz że na parkingu.... tak, z całodobową wartą muszę teraz Arka ścignać czy chce fele, bo po mału będzie trzeba zakładać Alu... no ja na spota juz planuje na felach....Niestety narazie Ori ale przy kasie troche bede to cosik sprawie....ostatnio myslalem nad ciemniejszymi.....
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 A Ty Wojtek mógłbyś się zachować - schowaj ten jęzor to nie ja... to tylko mój avatar :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ja pewnie jeszcze na następnym spocie będę na zimówkach, ale w kwietniu mam nadzieję, że zawitam na alu Takie oponki chcę kupić: http://opony.pl/opona.aspx?oid=160420&rodzaj=1 i takie alu
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ano piękne alu....ja wlasnie sie zastanawiam jak chrom to cos podobnego do twoich...a jak czarne to jeszcze dokladnie niewiem....Widzialem goscia na przyciemnionych szybkach podobnie jak u mnie i fura na czarnych nawet fajnie sie prezentowala....
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kupuj 17" minimum, bo będziesz żałować...
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kupuj 17" minimum, bo będziesz żałować... nie no mam inne wydatki więc ograniczę się do 16-tek... poza tym za bardzo nie chcę inwestować bo nie wiadomo czy nie przesiądę się na coś młodszego... a jak już mam zmieniać coś w tej furze to myślę, że jedyne co to jeszcze wizyta u Rogala
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ano piękne alu....ja wlasnie sie zastanawiam jak chrom to cos podobnego do twoich...a jak czarne to jeszcze dokladnie niewiem....Widzialem goscia na przyciemnionych szybkach podobnie jak u mnie i fura na czarnych nawet fajnie sie prezentowala.... masz granatowe auto więc ja bym wybrał chromowane alu... czarne dobrze wyglądają jak auto jest black
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kupuj 17" minimum, bo będziesz żałować... ja mam wlasnie problem...musialbym z tylu niunie troche posadzic z powrotem....niewiem jakby wygladala na 17 chodz wiara gadala ze niby tragedi nie bedzie....
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ?
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wojtas ma racje 17 sa ok, ja kupilem 16, sa ladne ale ten wzorek na 17 byl by rewela[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:23_________________________________________________ juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ? oj Marcinie nie Wy
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wojtas ma racje 17 sa ok, ja kupilem 16, sa ladne ale ten wzorek na 17 byl by rewela[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:23_________________________________________________ juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ? oj Marcinie nie Wy teściówka dzwoniła w czasie jadła
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 znowu mnie firma chce wysiudać ze służbowym autem, żydy z UK
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 znowu mnie firma chce wysiudać ze służbowym autem, żydy z UK kryzys :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wojtas ma racje 17 sa ok, ja kupilem 16, sa ladne ale ten wzorek na 17 byl by rewela[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:23_________________________________________________ juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ? oj Marcinie nie Wy teściówka dzwoniła w czasie jadła nie, ale potrafisz obrzydzic
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wojtas ma racje 17 sa ok, ja kupilem 16, sa ladne ale ten wzorek na 17 byl by rewela[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:23_________________________________________________ juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ? oj Marcinie nie Wy teściówka dzwoniła w czasie jadła nie chłolerka to co moze byc gorszego...hmm...
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wojtas ma racje 17 sa ok, ja kupilem 16, sa ladne ale ten wzorek na 17 byl by rewela[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:23_________________________________________________ juz mam quwa dosc . nawet spokojnie zjesc nie dadza że niby my czy ktoś inny ? oj Marcinie nie Wy teściówka dzwoniła w czasie jadła nie chłolerka to co moze byc gorszego...hmm... klienci
Rekomendowane odpowiedzi