Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spylam do pracy miłego dzionka życzę :kox: Będę po 22 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

Opublikowano
:hi: Madas i kiedy poród?
Opublikowano

no Werka jest w szpitalu i czeka ... coś tam się już rusza w tym kierunku ...

Opublikowano

no to teraz zobaczymy jak Madasik się sprawdzi w roli ojca ze starszym dzieckiem :)

Opublikowano

no to teraz zobaczymy jak Madasik się sprawdzi w roli ojca ze starszym dzieckiem :)

ciężko jest :kwasny:
Opublikowano

dzien dobry :hi:

:hi:

dzisiaj Mi zaroweczke wymieniaja :gwizdanie: :decayed:

kto, gdzie i za ile? :naughty:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 18:13_________________________________________________

Objechałem wszystkie sklepy u mnie w szamo no i niestety nie mieli na składzie motula ....ale skonsultowałem się ze znajomym co też ma audiczke i leje od dobrych 4 lat Castrola 5W40 505.01 i nie narzeka wszystko mu trybi...olej zmienia co 9 tys. Więc i taki zalałem w sumie powiem szczerze jakby silnik ciut inaczej chodzil(oczywiście na plus) może to złudzenie....ale jest ok.

Troche naczytałem się dobrych i złych opini ale nigdy nie bedzie jednego zdania.

Teraz zostaje juz na Castrolu i nic nie zmieniam.

ale castrol ten to nic dobrego, to nie jest syntetyk.... :cool1:

jezeli castrol to tylko SLX Professional Powerflow Audi Longlife III 5W-30

Opublikowano

dzien dobry :hi:

dzisiaj Mi zaroweczke wymieniaja :gwizdanie: :decayed:

kto, gdzie i za ile? :naughty:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 18:13_________________________________________________

Objechałem wszystkie sklepy u mnie w szamo no i niestety nie mieli na składzie motula ....ale skonsultowałem się ze znajomym co też ma audiczke i leje od dobrych 4 lat Castrola 5W40 505.01 i nie narzeka wszystko mu trybi...olej zmienia co 9 tys. Więc i taki zalałem w sumie powiem szczerze jakby silnik ciut inaczej chodzil(oczywiście na plus) może to złudzenie....ale jest ok.

Troche naczytałem się dobrych i złych opini ale nigdy nie bedzie jednego zdania.

Teraz zostaje juz na Castrolu i nic nie zmieniam.

ale castrol ten to nic dobrego, to nie jest syntetyk.... :cool1:

jezeli castrol to tylko SLX Professional Powerflow Audi Longlife III 5W-30

Siema :bry:

Musa naczytałem się dużo, powiem tak obszerna lektura zeby wszystko ogarnąć, są zwolennicy i tez nie. Ja poradziłem się znajomego co jezdzi od poczatku na castrolu jak pisałem, nie ma zadnych problemów do tego kumpel leje tez do BMW 3.0 i też nie narzeka....

Ja zalałem już Castrolem i tak zostaje nic nie zmieniam specyfikacja 505.01 i git.

Opublikowano

Musa naczytałem się dużo, powiem tak obszerna lektura zeby wszystko ogarnąć, są zwolennicy i tez nie. Ja poradziłem się znajomego co jezdzi od poczatku na castrolu jak pisałem, nie ma zadnych problemów do tego kumpel leje tez do BMW 3.0 i też nie narzeka....

Ja zalałem już Castrolem i tak zostaje nic nie zmieniam specyfikacja 505.01 i git.

a mój kuzyn lał castrola syntetyka do 3.0i i twierdził że sie spala, ja miałem poprzednio CASTROLA EDGE i nie spalił nic przez 12 tys. teraz jednak zalałem MOTUL-a SPECIFIC

Opublikowano

:hi: kutwa czas się pouczyć chyba :gwizdanie: pamiętajcie:

1269705972_by_vandalss_500.jpg:kox::polew:

Opublikowano

a mój kuzyn lał castrola syntetyka do 3.0i i twierdził że sie spala, ja miałem poprzednio CASTROLA EDGE i nie spalił nic przez 12 tys. teraz jednak zalałem MOTUL-a SPECIFIC

jezdzilem audi z tdi na:

1. castrolu slx,

2. edge,

3. motul specific,

4. teraz na mobilu 1 esp formula.

i musze przyznac ze najlepiej sie sprawuje motul. silnik pracuje najciszej.

Opublikowano

jezdzilem audi z tdi na:

1. castrolu slx,

2. edge,

3. motul specific,

OT, Musashi zmień audio - wtedy wystarczy Orlen ;)

Opublikowano

jezdzilem audi z tdi na:

1. castrolu slx,

2. edge,

3. motul specific,

OT, Musashi zmień audio - wtedy wystarczy Orlen ;)

:kox: u mnie tonawet silnika nie słychać - no chyba że się spieszę gdzieś :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________O, GILI :hi:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________ :(

Opublikowano

eee już narazie nie cuduje....w tedy miałem tego 10w40 teraz mam 5w40 i praca silnika jest nieporównywalna wg mnie. Co do Motula wierze jak najbardziej.

Ważne że jest specyfikacja ok :good:

Opublikowano

:kox: u mnie tonawet silnika nie słychać - no chyba że się spieszę gdzieś :cool1: :gwizdanie:

ale za to w miescie nie pali 7 L/100km :cool1::tongue4:

Opublikowano

Co taka zlewka :angry:

:foch:

Opublikowano

:gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________O, GILI :hi:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________ :(

co tam Azunia jak ząbek ??
Opublikowano

siemanderko wszystkim :)

kurcze zmęczony jestem a jeszcze rachunki muszę wypisać :gwizdanie:

Opublikowano

siemanderko wszystkim :)

kurcze zmęczony jestem a jeszcze rachunki muszę wypisać :gwizdanie: