Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki, widzę że w wielkopolsce wiedziecie prym, więc prośba o pomoc moja A3-jeczka już nie aktualna (ukradziona w nocy 6 kwietnia z Grunwaldzkiej w Poznaniu, na przeciwko policji na Rycerskiej). Gdyby gdzieś wpadła Wam w oko czarna, pięciodrzwiowa bez oznakowań z tyłu samochodu, nr rejestracyjny juz pewnie nieaktualny - dajcie znać. To moje ukochane autko. Teraz zostało mi pożyczać od męża A4-reczkę. Ale to nie to samo... ;(

rok i 2 tygodnie temu jakies indywidua poczestowaly sie moja A4, budzac moj gniew... :kwasny: lacze sie w bolu :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie kojarzę po nicku :mysli: ale to jeszcze może być ten drugi Ślesin w okolicach Bydgoszczy :wink4: a tak w ogóle to rakietki średnie :decayed:

bo to są kopie ori :naughty:
Opublikowano

robią już naprawdę, różne rzeczy :confused4: a wczoraj w serwisie w krotoskim usłyszałam że rozwalenie niedźwiedzia i alarmu w naszych autkach to dla nich 15 minut roboty :kwasny: swoją drogą ciekawe skąd to wiedzą...

aby dokonac kradziezy wspolczesnego auta, trzeba najpierw rozpoznac grunt. jednymi z pierwszych klientow nabywajacych nowe zabezpieczenia sa wlasnie zlodzieje.

dosyc czesto kopiowane sa kluczyki w czasie otwierania auta. w poblizu upatrzonego auta siedzi zlodziej ze skanerem i nasluc**je. teraz jest moda na zagluszanie radiowe w czasie zamykania auta - warto zlapac za klamke czy pojazd faktycznie jest zamkniety.

Opublikowano

ból okrutny, ale jest jeszcze we mnie iskierka nadzieji że te gnoje gdziś tą moją A3-ką wpadną, miała z tyłu dwa foteliki dziecięce, więc rzucała się w oczy, swoją drogą babie ukraść autko ... bez skrupułów to złodziejstwo teraz.. :angry: [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:39_________________________________________________wiesz, tego dnia kiedy mi ukradli auto trzy razy wracałam sprawdzić czy jest zamknięte, a mój mąż o 2.30 był jeszcze na podjeździe i auto stało, więc mieli naprawdę mało czasu na juchte...

a co do zabezpieczeń to słyszczałam że na wszystko już coś mają, to tylko kwestia ilości czasu poświęconego na włamianie... :confused4:

a włamań coraz więcej bo policja jedyne co robi to czeka 30 dni na umorzenie śledztwa, gdyby wiedzieli że nie są w tym kraju bezkarni to by się tak nie szarogęsili. Byłam dzisiaj na giełdzie i wiecie co... to największa jawna juchta pod słońcem... dopóki takie będą istniały dopóty będziemy pozbywać się swoich aut niestety...[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:44_________________________________________________Dajcie znać jak będzie coś wiadomo o nowym spocie, chętnie włączę się do spokań.. :)

Opublikowano

kradziez trwa doslownie moment. przychodzi grupa zorganizowana. kto inny otwiera, kto inny dobiera sie do silnika kto inny uruchamia i odjezdza. jezeli auta nie uda sie uruchomic w ciagu paru minut zlodzieje odpuszczaja. moje auto rowniez widzialem ostatni raz ok 2.oo. po 4.30 ludzie pojawiaja sie na ulicach, wiec po sprawie musi byc do tego czasu.[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:56_________________________________________________generalnie zdarzenie nauczylo mnie jednego. samochod jest rzecza nabyta, nie ma sensu sie zbyt do niego przywiazywac. jezeli sie wniego laduje pieniadze, to w zakresie niezbednym ew. mozliwym do ubezpieczenia. sa istotniejsze w zyciu sprawy, rodzina, zdrowie, uczucia...

Opublikowano

pewnie tak jest, chociaż u mnie aż taką ekipę od razu chyba by zauważono, mam policję na Rycerskiej na przeciwko, na dyżurce przecież 24 h siedzą, trzy osoby krecące się po parkingu chyba nie należą do codzienności :([br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:06_________________________________________________dokładnie tak, ale autko dostałam z okazji narodzin naszego pierwszego dziecka więc emocjonalnie troche się z nim związałam :confused4:

Opublikowano

byłem z tydzień temu w Auchan i postawiłem auto obok nowego Fiata Sedici ... poszedłem na zakupy .... wracam a tu stasza pani z panem i rowerkiem dla dziecka chodzą koło mojego auta ... zdziwiony pytam co się stało .... oni mi na to " czy widział pan takie srebrne auto uterenowione " a ja im na to że tak z 20 min temu zaparkowałem koło niego ..... no to babka prawie zemdlała bo miała nadzieję że zapomniała gdzie postawili ....... byłem tam jak napisałem jedynie 20 min w biały dzień dodam ....

więc złodzieje nie mają skrupułów i czy to dzień czy noc nie ma już znaczenia .... i nawet z dwoma fotelikami zabrali to dla mnie już żenada :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

pewnie tak jest, chociaż u mnie aż taką ekipę od razu chyba by zauważono, mam policję na Rycerskiej na przeciwko, na dyżurce przecież 24 h siedzą, trzy osoby krecące się po parkingu chyba nie należą do codzienności :([br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:06_________________________________________________dokładnie tak, ale autko dostałam z okazji narodzin naszego pierwszego dziecka więc emocjonalnie troche się z nim związałam :confused4:

przychodza etapami, najpierw gosc ktory otwiera, kolejno gosc ktory zaklada instalacje, na koncu gosc ktory odjezdza.... w danym momencie jest jeden. minimalizuja ryzyko. :kwasny:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:11_________________________________________________

i nawet z dwoma fotelikami zabrali to dla mnie już żenada :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

wielu, wg wspolczesnych norm spolecznych, normalnych ludzi nie ma skropulow :cool1: a zlodziej ma je miec? :cool1:

Opublikowano

każdy fachowiec powinien mieć jakieś święte zasady nawet złodziej ...

Opublikowano

cześć Andzia :hi:

mi również przykro z powodu Twojej straty... :confused4:

ale na spociki zapraszamy :wink4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:21_________________________________________________

no i mają... za***ać jak najwięcej - to ich główna zasada

Opublikowano

:rtfm:

wielu, wg wspolczesnych norm spolecznych, normalnych ludzi nie ma skropulow :cool1:

zlodziej z definicji do normalnych ludzi nie nalezy :kwasny:

w przypadku zlodzieja trudno mowic o nim jako o fachowcu. :cool1: fachowiec z definicji to m.in. osoba ktorej dzialalnosc wywoluje precyzyjne ale i pozytywne skutki..... nie powodując szkód w zdrowiu i mieniu :evil:

Opublikowano

tak napisałem z mojego pkt widzenia ... regułki tu mi nie potrzebne :)

Opublikowano

wiecie co by się w tym mieście (i nie tylko tym) nie działo, jest na to niejako przyzwolenie nikt w tych sprawach nic nie robi, a tzw. dziuple to prawie jawne garaże na strzeżonych osiedlach itp. Sama na takich mieszkałam to wiem co na nich się dzieje. Parkowanie samochodów bez blach są na porządku dziennym.

A na spociku na pewno się stawię, w końcu zostało mi jeszcze jedno autko :)

Opublikowano

jak mi mozesz pisac, ze ktos kto naurszyl moja prywatnosc i wlasnosc jest fachowcem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: jest zwyczajnym pasozytem :kwasny:

Opublikowano

to co robimy z tym spotem? robimy za tydzień i później za dwa tygodnie z ekipą z Kujawsko-pomorskiego czy tylko za dwa? :mysli:

czekamy na Wasze zdanie...

Opublikowano

ściema....

moim zdaniem skoro już ekipa jedzie to za dwa tygodnie może być... za tydzień pewnie też dobrze jakby był... osobiście będę w sobotę na weselu, ale może mi się uda dotrzeć więc... jestem za 18 i 25 - dwa z rzędu...

Opublikowano

jak mi mozesz pisac, ze ktos kto naurszyl moja prywatnosc i wlasnosc jest fachowcem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: jest zwyczajnym pasozytem :kwasny:

mogę pisać co mi się podoba a interpretacje są różne :cool1:
Opublikowano

to co robimy z tym spotem? robimy za tydzień i później za dwa tygodnie z ekipą z Kujawsko-pomorskiego czy tylko za dwa? :mysli:

czekamy na Wasze zdanie...

spotow nigdy za wiele. :kox:

Opublikowano

a tak w ogóle złodziej naruszył też moją własność i to 3 razy :cool1:

Opublikowano

jest fachowcem w tym co robi... :cool1: