Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: i co się chwalisz padalcu :gwizdanie:
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: a co to za klimat....2 pagórki zahaczysz ?? :> i wzgórze :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: a co to za klimat....2 pagórki zahaczysz ?? :> i wzgórze :gwizdanie: a w gimnazjum nie mają czasami wtedy testów końcowych... :polew:
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: a co to za klimat....2 pagórki zahaczysz ?? :> i wzgórze :gwizdanie: a w gimnazjum nie mają czasami wtedy testów końcowych... :polew: znowu sie z biednego Adasia nabijacie ??
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ale bym sobie lazanie w pier**lił.. [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:07_________________________________________________ Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: a co to za klimat....2 pagórki zahaczysz ?? :> i wzgórze :gwizdanie: a w gimnazjum nie mają czasami wtedy testów końcowych... :polew: znowu sie z biednego Adasia nabijacie ?? ładnie to tak się z kolegi naśmiewać ??
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą ja tam mu nic nie daje, sam takie wybiera
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą ja tam mu nic nie daje, sam takie wybiera eee lepiej by uderzył w coś starszego przynajmniej by nie musiał co chwile legitymować
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą ja tam mu nic nie daje, sam takie wybiera wybiera, wybiera ale zabrał pasiaste gacie na zlot zamiast gimnazjalistki mniejsze ryzyko
Adas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą ja tam mu nic nie daje, sam takie wybiera wybiera, wybiera ale zabrał pasiaste gacie na zlot zamiast gimnazjalistki mniejsze ryzyko spodenki kobieto, spodenki
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 eee lepiej by uderzył w coś starszego przynajmniej by nie musiał co chwile legitymować Adaś legitymuje: - legitymacja jest? - jest. - pokazać... hmmm liceum... Ty stara d*pa jesteś...
Adas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ale bym sobie lazanie w pier***ił.. [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:07_________________________________________________ Ja bez szans zebym przyjechal 25, bo 23 lece w jakis cieplejszy klimat :gwizdanie: a co to za klimat....2 pagórki zahaczysz ?? :> i wzgórze :gwizdanie: a w gimnazjum nie mają czasami wtedy testów końcowych... :polew: znowu sie z biednego Adasia nabijacie ?? ładnie to tak się z kolegi naśmiewać ?? nikt nawet nie smie sie nabijac ze Mnie
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 spodenki kobieto, spodenki eheś...
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dobra ja uciekam Miłej pogawędki Do juterka
Adas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie:
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 eee lepiej by uderzył w coś starszego przynajmniej by nie musiał co chwile legitymować Adaś legitymuje: - legitymacja jest? - jest. - pokazać... hmmm liceum... Ty stara pupa jesteś... :polew:
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Adaś ma duży dystans do siebie gimnazjalistka miała być na zlot :> dajcie mu teraz jakąś starszą ja tam mu nic nie daje, sam takie wybiera wybiera, wybiera ale zabrał pasiaste gacie na zlot zamiast gimnazjalistki mniejsze ryzyko spodenki kobieto, spodenki a niech bedą spodenki- i tak efektowne były
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie: zapodaj foto
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a teraz spotykam sie z 23 latka i bez szydery juz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi