Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 07:42_________________________________________________ide po kawulca zaraz bede[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 07:44_________________________________________________i juz mam pychotke :decayed:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 07:58_________________________________________________

:hi:

co to za obgadywanie jak Mnie nie ma :przebiegly: :gwizdanie:

czesc Adas wcale nie obgadujemy ciebie tylko konsultujemy stan jednego z twoich organow wewnetrznych. oczywiscie w trosce o twoje zdrowie :wink4::naughty:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 08:06_________________________________________________jaka macie pogode w tym pieknym kraju ?[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 08:12_________________________________________________u mnie na wygnajewie swieci sloneczko narazie :cool1:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 08:18_________________________________________________przywitali sie i spidolili co za lobuzeria :wink4:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 08:20_________________________________________________ja tez uciekam :wink4:, milego dzionka[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 08:25_________________________________________________narson

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Doberek :hi:

dawno mnie tu nie było, ale są pozytywne nowinki :kox: Części do skrzyni mają dziś do mnie dotrzeć, więc kilka dni składania auta i na 15 maja musi wyjechać.

Stąd też pytanie kto się wybiera na 1/4 teraz? www.zulicynator.pl , z jakiś wcześniejszych edycji pamiętam, że A4 B7 w 3.0 TDI na wirusie latało i to chyba nawet stąd:) Sama 1/4 nawet nie jest główną atrakcją, ale potem się zawsze cały tor w około objeżdżało :gwizdanie:

Opublikowano

z jakiś wcześniejszych edycji pamiętam, że A4 B7 w 3.0 TDI na wirusie latało i to chyba nawet stąd:)

kolega Pepin :wink4:

Opublikowano

Witam po majowym wyjeździe ?

Come back`łem do PO

Co tam słychać ??

Opublikowano

Fan jeżeli chodzi o myjki to na zimną wodę to wszystkie jeden shit, nie liczy się ciśnienie tylko wydajność w litrach na minutę, myjki z podgrzewaniem kosztują kilka tys., ja miałem 895 Eco za 10k a sprzedałem za 5,5 k ale farbę zdejmowało taki dobry sprzęt :)

Co do toru poznań to ja raczej jako gość a nie startujący chociaż Pepin mnie namawiał :)

Opublikowano

z jakiś wcześniejszych edycji pamiętam, że A4 B7 w 3.0 TDI na wirusie latało i to chyba nawet stąd:)

kolega Pepin :wink4:

Opublikowano

Kurka okazało się, że nie doliczyli i nie przysłali mi jednej części z dojczów :/ Zamówiłem, właśnie z UK Royal mailem mam nadzieje, że zdąrzy przyjść i się wyrobie z poskładaniem...

Pepin startujesz tym razem?

Opublikowano

cześć Wam :hi:

Opublikowano

Kurka okazało się, że nie doliczyli i nie przysłali mi jednej części z dojczów :/ Zamówiłem, właśnie z UK Royal mailem mam nadzieje, że zdąrzy przyjść i się wyrobie z poskładaniem...

Pepin startujesz tym razem?

hmmm plan jest żeby pojechać ...

Opublikowano

Siemanko - mam dobre wieści :decayed: Kiedy następny spot?

Opublikowano
:hi: co za wieści? :naughty:
Opublikowano

:gwizdanie:

Bart-S .. planujesz jakieś mody na weekend .. bo bym się może wprosił - jak dojdą paczki :D ?

Podziękowania dla Nikusia za naprowadzenie na właściwą stacje diagnostyczną :)

Opublikowano

Eee takie tam - czerwoni będą mieć lepiej ;)

Karol - ten weekend pod hasłem wesele. Dziś przyszło sporo gratów ale mody muszę przełożyć na przyszły tydzień... Zgadamy się - a co jest u Ciebie do zrobienia?

Opublikowano

chyba nie tylko Prezio? :decayed: dobrze słyszeć :good:

Opublikowano

jak dobre wieści to może w tą niedzielę :)
Opublikowano

Karol - ten weekend pod hasłem wesele. Dziś przyszło sporo gratów ale mody muszę przełożyć na przyszły tydzień... Zgadamy się - a co jest u Ciebie do zrobienia?

jakieś lampki, kabelki ... ;)

kolejny weekend mam ostatni zjazd w szkole .. ale zobaczymy .... będę dzwonił

Jakie napięcie powinno być na podgrzewaniu lusterek zewnętrznych ... sprawdzałem 0.4V ... poczytałem i podobno pojawia się jak jest podłączona grzałka - w Inter Cars wkłady podgrzewane są w zależności od producenta 50-90PLN bez zniżek

Opublikowano

chyba nie tylko Prezio? :decayed: dobrze słyszeć :good:

Wszyscy klubowicze :good:

jak dobre wieści to może w tą niedzielę :)

W sobotę lecę na wesele więc niedziela zgon - nie będę naciskał bo nie wiem czy dam radę dojechać. A jakie są plany?

jakieś lampki, kabelki ... ;)

kolejny weekend mam ostatni zjazd w szkole .. ale zobaczymy .... będę dzwonił

Jakie napięcie powinno być na podgrzewaniu lusterek zewnętrznych ... sprawdzałem 0.4V ... poczytałem i podobno pojawia się jak jest podłączona grzałka - w Inter Cars wkłady podgrzewane są w zależności od producenta 50-90PLN bez zniżek

Nie ma problemu - zgadamy się. Karol daj sobie spokój z wkładami z intercars - nie lepiej wywrać ori wkład na allegro?

Opublikowano

Nie ma problemu - zgadamy się. Karol daj sobie spokój z wkładami z intercars - nie lepiej wywrać ori wkład na allegro?

Allegro ... czasem mam go dość :(

Opublikowano

ja mykam panowie ... miłego :hi: