Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moderatore co to za oczka do mnie :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moderatore co to za oczka do mnie :naughty:

a ze nike nie lapie cos dzisiaj[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 12:59_________________________________________________zaraz lece na miasto...

tutaj male prawdopodobienstwo ze trafie na czarnulke kolegi, mojego kolegi... :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

to weź ze sobą , swój mały chiński aparacik i porób ładne fotosy :decayed::tongue4:

Opublikowano

zindobry

Opublikowano
:hi: , masz już to by szeźdź :naughty:
Opublikowano

dzisiaj ma przyjechać - ale zanim ją zrobię to troche czasu utrwa, planuje wyjechać w połowie lutego dlatego że teraz na początku stycznia wyjeżdzam do SE na 4 łiks, kapusta się skończyła - musze dorobić tam na konto troche :gwizdanie:

Opublikowano

a co tam ciekawego w niej: s-line , pełny w Q?? i to jest 150ps??[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 13:14_________________________________________________a propos zimy to jest kox

carstuckzu5.jpg

Opublikowano

2003 modelowy 2004, 1,8T 163KM, wygląda na S-line ale pewien nie jestem- kiera 3 ramienna + dziwny pakiet spojlerów tych pod zderzakami, ksenon, spryskiwacze reflektorów, klimatr. 2 strefowy, tempomat, parktronik, yyyyy więcej grzechów nie pamiętam.

ooooo - za minus uznam tylko 2 szyby elektr !!!! w tym roczniku powinny już dawno być 4 .

ef5d27cq3.jpg

By fan_audi at 2008-12-22

Opublikowano

pięknie , pewnie pakiet zewnętrzny s-line ma.

Opublikowano

ładna sztuka kolego Fanie nawet parktronic masz :naughty: i dokładki w kolorze :good:

Opublikowano

zaden zakochany ani nic podobnego... juz z tego wyroslem :tongue4::polew:

poprostu cos mi sie pojeb*** z samego rana... moze przez to ze ledwo na oczy jeszcze widzialem jak tu zajrzalem... ale przelecialem sie troche po miescie + do obornik i z powrotem i jest sii :good:

Opublikowano

ooooo - za minus uznam tylko 2 szyby elektr !!!! w tym roczniku powinny już dawno być 4 .

noto zaden minus. te typy tak maja bezwzgledu na rocznik. rs4 b7 tez tak ma... no chyba ze doplacisz :decayed:

Opublikowano

ja w swojej B7 mam nawet boczne w bagażniku w prądzie i przednią też :tongue4: w lato jak jest ciepełko to jade całkowicie bez szyb na golasa :polew:

Opublikowano

Adam moze masz tez wersje hardtop? :mysli::polew:

Opublikowano

ja mam wersje z tego co w knidze pisze "hard core biznnes dupen wozen" czyli prócz tych szyb to zapasowa laska(kobita) w bagażniku , koło zapasowe zmieniane elektrycznie, czujnik dziur, rakiety przeciwradarowe i wiele innych :naughty: :gwizdanie:

ale Michał w ogóle nie widać że byłeś kobitą w danych czasach :mysli:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 17:14_________________________________________________idę poćwiczyc z 1.5 godz :kox:

Opublikowano

ja mam wersje z tego co w knidze pisze "hard core biznnes dupen wozen" czyli prócz tych szyb to zapasowa laska(kobita) w bagażniku , koło zapasowe zmieniane elektrycznie, czujnik dziur, rakiety przeciwradarowe i wiele innych :naughty: :gwizdanie:

to zapnij vaga i zrob logi bo cos Ci te rakiety nie dzialaja... :naughty::polew:

ale Michał w ogóle nie widać że byłeś kobitą w danych czasach :mysli:

dobrze sie maskuje :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Madas zgadzam sie, były takie wersje bo ja na przykład w swojej jak włączę klimatyzacje to wyskakują dwie mulatki w bikini i wachlują mnie takimi wielkimi palmowymi liśćmi :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 18:25_________________________________________________chyba A4-klub zapadł w sen zimowy :disgust:

Opublikowano

cześć młodzik :hi:

widze że jeden który kuma jakie wersje wychodziły A4ek :gwizdanie: tą opcje z milatkami miałem do wyboru ale zastąpiłem ją japonkami z lodówki które tuliły tam i siam :naughty:

Opublikowano

co wy palicie i dlaczego sie nie podzielicie ze macie takie wizje?? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

ja pizze jem może ona tak działa :kox: :kox: