Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponieważ dziś wyjeżdzam na święta do domu(500km po naszych cudownych drogach) to życze wszystkim wesolych itd. tylko się nie objadajcie za bardzo bo przytyć łatwo a zrzucić później trudno.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

życze wszystkim wesolych itd. tylko się nie objadajcie za bardzo bo przytyć łatwo a zrzucić później trudno.

nawzajem ,szerokiej i szczęśliwej drogi :decayed:
Opublikowano

degustacja była po kłaczek się znalazł pod koniec konsumpcji - i po dogłebnej analizie DNA stwierdziłem że włos należał do 19letniej brunetki, 173cm wzorstu, biust 3, waga 51kg, więcej informacji nie było

chyba wiem o kim mowisz... pani szefowa pasuje do opisu tylko ona ma biuscik raczej na 4 :good:

poszedłbym nawet na odśnieżanie ale kufa śniegu nie ma , ehhh chyba mamy najwięcej wolnego w całej Europie :thumbdown::sick3::przebiegly:

trzebabyło się kobietą urodzić, jak nie w pracy pracować to w domu byś zapierd**ał, a to sprzątanie na świętą, a to przy garach, przy zmywaku, itd... nie narzekałbyś na nudę :tongue4: :tongue4: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja wczoraj mylem okna, pralem firany no i ogolny porzadek w chacie... :kwasny: masakra! baby to ale wymyslaja... trzeba sasiadom pokazac ze sie sprzata :wallbash:

Opublikowano

pet3r kupiłeś ten prezent swojej Pani? :gwizdanie:

kupiłem, biżuterię ale taką specjalną :P po świętach powiem konkretnie co, bo jeszcze przeczyta a prezencik jest na prawdę pomysłowy:)

Opublikowano

bless wszystkim :hi:

a obudzi ktos madasa? :cool1:

madas we wtorki pracuje :gwizdanie: :cool1::shocked:

no ja dzisiaj od rana w zarobku ale w miare szybko się uwinąłem :kox: rano start do Miastka :naughty:

Opublikowano

to szerokosci Adam :) uwazaj na misiakow i nasluc**j radia... :gwizdanie:

Opublikowano

no wiadomo ale ja tu dzisiaj jeszcze mam zamiar posiedzieć z Wami na forum .... no chyba że mam sobie już zrobić "gume do Miastka" :polew::tongue4:

Opublikowano

nie no ja Cie nie wyganiam... tylko sam nie wiem czy bede... musze jeszcze po sklepach polatac... :kwasny:

Opublikowano

nie mów że jeszcze prezentów nie masz kupionych :shocked:

Opublikowano

w wiekszosci mam... jeszcze musze sobie spodnie kupic i po ostatnie 3 prezenty jade... i fryzjera jeszcze chce dzisiaj zaliczyc bo zaroslem na maksa

Opublikowano

i co tam slychac?

Opublikowano

to zależy gdzie ucho przyłożysz :gwizdanie:

Opublikowano

co kupiliście furkom na święta? u mnie bidnie - wycieraczki i silikon na uszczelki ale cieszyła się, że w ogóle coś dostała :)

Opublikowano

ja zafundowałem kąpiel mojej furci :naughty:

Opublikowano

Moja wygląda jak dirty bitch, dopiero jutro dostanie prezent, 2,5 L koncentratu aktywnego do mycia made in Karcher :) dostała nowe diody do środka na przodzie (białe nieźle dają w porównaniu z czerwonymi, diody do oświetlenia tablicy dostała ale muszę zamontować, diody szerokokątne do świateł dziennych też nie ma kiedy zamontować. Na niunię poszło 127 na LEDy i 50 na płyn do mycia, chyba nieźle co :) w styczniu dostanie przegląd :)

Opublikowano

wessołych swiąt Bożego Narodzenia .Zdrowia,szczęścia i słodyczy Wentyl z rodzinka wam wszystkim życzy :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

dziękujemy Wentylek dziekujemy .....Tobie również życzymy życzenia spełnienia co tam tylko chcesz :naughty:

Opublikowano

dziekujemy Wentylku

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było :hi:

Wigilia się zaczęła :kox:

Opublikowano

pet3r za***isty podpis.. :polew: