Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kilka dni mnie nie było, wyprowadzka + choroba ot życiowa masakra

BTW Nikuś ta ostatnia czarna (Ilona :mysli:) którą byłeś na kartach chyba była OK, widzę zmiany :mysli: za bardzo na Bronka bręczała ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj upolowałem białe B5 kombi PZ xxxxx z podkładami na Chrobrego w Poznaniu ... to ktoś z aktywnych forumowiczów ?[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 08:38_________________________________________________

ja w środę chyba idę na 3 cześć "Zmierzchu" ... ale nie mam tel w Oragne... ;/

to poszukaj kogoś :)

w piątek moja kobita była na maratonie 22:00-06:00 w Malcie ... wszystkie 3 części o tych wampirkach

Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 09:06_________________________________________________wypad do zakopca udany 8 punktow i 300 zl :kwasny: droga powrotna jeszcze lepsz 3 godziny w korku na a4 :kwasny:.trzy tiry sie rozpidolily w tym jeden z kierowcow nie przezyl :thumbdown:

Opublikowano

Siemka, kilka dni mnie nie było, wyprowadzka + choroba ot życiowa masakra

BTW Nikuś ta ostatnia czarna (Ilona :mysli:) którą byłeś na kartach chyba była OK, widzę zmiany :mysli: za bardzo na Bronka bręczała ?

nie, akurat tutaj o Bronka nie chodziło

Opublikowano

czesc Michu, co tam? :hi:

Opublikowano

Morgen

Opublikowano

czesc Bartek,a ty nie w pracy? :cool1:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 10:03_________________________________________________rozumiem ze przeprowadzka zakonczona?

Opublikowano

L4 jeszcze dzisiaj mam, wyprowadzka jak na razie a wprowadzka jak dobrze pójdzie przełom sierpnia i września

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

Vario to co Kalisz ? na jak długo ?

Opublikowano

Nie Kalisz tylko Nowa Wieś, nie opuszczam rejonów stolycy Wlkp :)

Opublikowano

Cześć i czołem,

Vario, ten koles, który Cię pozdrawiał na Rondzie Śródka, to byłem ja. Byłeś nieco zaaferowany tym telefonem i nieco obrócony tyłem, ale zaryzykowałem. Nie widziałem tej Twojej Fordziny jeszcze, ale pasowała mi do obrazka z profilu.

No,ale kawał auta to to jest...... A w KC to na wysokość się mieści?

Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 09:06_________________________________________________wypad do zakopca udany 8 punktow i 300 zl :kwasny: droga powrotna jeszcze lepsz 3 godziny w korku na a4 :kwasny:.trzy tiry sie rozpidolily w tym jeden z kierowcow nie przezyl :thumbdown:

Do Zakopca to trze jeździć przez łódź ... może 20km dalej ale pół godziny szybciej ... do Łodzi masz 200km autostrady, później całyczas dwupasmówka i znów autostarda -

jedynie trzeba dobrze przejazd przez Łódź "wycyrklować" :)

Opublikowano

Wczoraj upolowałem białe B5 kombi PZ xxxxx z podkładami na Chrobrego w Poznaniu ... to ktoś z aktywnych forumowiczów ?

Co to znaczy z podkładami?

Nie wiem,ale tydzień temu na Winogradach widziałem B5 Avant zrobiony na B7 RS4. Jak mamusie kocham, w pierwszej chwili zastanawiałem, się co to za dziwo. Lampy tylne od B7 wklejone lekko z ukosa, poszrzane nadkola, czarny dach.Z przodu zderzak wyglądał na oryginalny i lampy oczywiście też od B7. Ciekawostka.Ktoś może też to widział? A jakieś dwa tygodnie temu na Polnej widziałem B7 RS w sedanie na poznańskich numerach. Na chwile mnie przytkało, a potem pyknąłem parę fotek telefonem....

Opublikowano

Madbar poznałem Cię :) no miałem tel od developera i się zlekka zgrzałem :)

do KC nawet nie próbuję bo bym się na dole nie zawinął i LPG jest

Opublikowano

No chyba tak, bo aż żeś sie zatrzymał na przystanku do tej rozmowy. A to Blutka nie masz?.. :(

Opublikowano

Nie mam bo musiałbym dokupić moduł a nie chce mi się i szkoda kasiory, w Audi miałem BT i nie byłem zadowolony, niby komfort ale jakość mnie nie zadowalała

Opublikowano

Madasiasty, karty zalaminowane - gotowe do odbioru

Opublikowano

Madasiasty, karty zalaminowane - gotowe do odbioru

oooo superowo :) :) :)
Opublikowano
:hi: