Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam u ciebie slychac?[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:15_________________________________________________kope czasu, wpadniesz traz na spociola?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tam u ciebie slychac?

a nic ciekawego ogolnie po staremu :) A ty w Polsce czy na rozjezdzie gdzies ? :)
Opublikowano

ja juz z dwa tygodnie w pl siedze

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:21_________________________________________________bedziesz na spocie teraz??[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:22_________________________________________________ja spidalam do wyrka bo jestem zajechany jak kokodyl

Opublikowano

ja juz z dwa tygodnie w pl siedze

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:21_________________________________________________bedziesz na spocie teraz??

no właśnie ten ból że nie będe bo noge mam skręconą ;/ i szału nima ....jak się wykuruje to zaraz zawitam.... :good:
Opublikowano

dzis z rana smigalem z zakopca

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:24_________________________________________________szkoda, to wylwcz girke :decayed:

Opublikowano

dzis z rana smigalem z zakopca

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:24_________________________________________________szkoda, to wylwcz girke :decayed:

spopko jakoś się poskładam :decayed:
Opublikowano

gdyby koza nie skakala to przeszczepa by nie powykrecala :cool1:

Opublikowano

gdyby koza nie skakala to przeszczepa by nie powykrecala :cool1:

haha ano :confused4: co zrobić zycie ....

Ale jakos damy rade :good:

Opublikowano

mi w dloni zle sie pozrastala kosc bo sie nie pofatygowalem do lekarza , a teraz zostaje tylko operacyjnie polamac i nastawic, mam ich w nosie niec jest jak jest

Opublikowano

mi w dloni zle sie pozrastala kosc bo sie nie pofatygowalem do lekarza , a teraz zostaje tylko operacyjnie polamac i nastawic, mam ich w nosie niec jest jak jest

ano lekarzy lepiej omijac....czasem w sumie lepsze złamanie niz skrecenie...Ja mam jeszcze więzadła naderwane wiec tu najwiekszy problem ale jako damy rade....
Opublikowano

uciekam ,narson[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:31_________________________________________________3maj sie

Opublikowano

uciekam ,narson[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 22:31_________________________________________________3maj sie

no narazie ;)
Opublikowano

Siemanderos :hi:

Wakacje to wszyscy w rozjazdach ;p

No dzisiaj przez Szamoni przemknąłem z Lubasza ... jakiś chyba wypadek był dzisiaj na wylocie na Chyby ...

Opublikowano

czołem wieczorkiem :hi:

Opublikowano

doberczak z rana :hi:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 07:58_________________________________________________oj leniuszki :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:07_________________________________________________taka piekna pogoda, wstawac szkoda dnia :cool1:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:09_________________________________________________spidalam na miasto jeszcze nie ma takiego piekla

Opublikowano

doberczak z rana :hi:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 07:58_________________________________________________oj leniuszki :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:07_________________________________________________taka piekna pogoda, wstawac szkoda dnia :cool1:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:09_________________________________________________spidalam na miasto jeszcze nie ma takiego piekla

kiedy wylatujesz do De :hi:

Opublikowano

jak w B7 zdejmuje się zaślepkę spryskiwacza reflektorów ?

Opublikowano

jak w B7 zdejmuje się zaślepkę spryskiwacza reflektorów ?

w odwrotnej kolejności do montowania :tongue4:

chyba tak jak zwykle, podważyć i wyszarpnąć ale żeby nie połamać zatrzasków

Opublikowano

cześć :hi:

jak temperatura ?

Opublikowano

Zimno i pada od rana :)

Hehe, nudy w Norwegii.

BTW: w niedziele przyjade sie przywitac..

a od poniedzialku opcja MODY!! :naughty: