Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi: ... po długiej nieobecności ;)
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: wszystkich po przerwie... postaram się dobić w niedzielę na zlocik
Opublikowano

zauważ że jesteś z Karoliną na liście zlotu letniego :naughty::)
Opublikowano

:hi: jutro znowu ukrop ma być :thumbdown:

Cholera oko sobie uszkodziłem, przeciąłem imbusem dolną powiekę, boli jak diabli ale i tak szczęście, że oko całe, mogłem je stracić

BTW Lagadula miło było spotkać się po latach :) nie ma ja to stara ekipa :)

Opublikowano

zauważ że jesteś z Karoliną na liście zlotu letniego :naughty::)

..... zauważyłem, ze często spot ze zlotem jest mylony :D ...[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 23:40_________________________________________________

:hi: jutro znowu ukrop ma być :thumbdown:

Cholera oko sobie uszkodziłem, przeciąłem imbusem dolną powiekę, boli jak diabli ale i tak szczęście, że oko całe, mogłem je stracić

BTW Lagadula miło było spotkać się po latach :) nie ma ja to stara ekipa :)

No Lagadula ... na Stylach też Cię dawno nie było ....

Opublikowano

świat jest mały hihi a czasu często za mało, ja też dawno na spocie nie byłem bo nie ma się jak wyrwać z zawieruchy życiowej

Opublikowano

świat jest mały hihi a czasu często za mało, ja też dawno na spocie nie byłem bo nie ma się jak wyrwać z zawieruchy życiowej

No tak, niektórzy mają blisko ;) - ja na Style niedawno Paskiem pojechałem .. mam takiego jeszcze barana .. kolarzówkę ...

Dobranoc, bo rano pobudka i może dam radę na giełdę wskoczyć ....

Opublikowano

Branocka - pozdrówka dla rodzinki

Opublikowano

Do której się będziecie spotować w niedziele? Kończę pracę około 17 i jestem ciekaw czy będzie sens podjeżdżać tym bardziej że muszę z drugiego końca Poznania się przemieścić?

NYGUS

ja z wrześni 50 kaemów jadę a wam sie z 2 końca poznania nie chce :cool1::tongue4:

Jaki nygus? Zapytać się nie można :gwizdanie: gdyby nie to że od paru lat mieszkam w Poznaniu to byśmy razem podjechali z PWR :)

Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 10:11_________________________________________________

ale kac potwor, jade niedlugo na ślesin, Wojtek wypatruj :wink4: niestety nie bede swoja A4 tylko mondeo kobity :gwizdanie:

byłeś już? ja dopiero z Zakopca wróciłem i będę w Ślesinie na następny weekend dopiero :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 10:12_________________________________________________ale mnie tu dawno nie było, Pepin jakiś się czerwony zrobił od upałów... :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Do której się będziecie spotować w niedziele? Kończę pracę około 17 i jestem ciekaw czy będzie sens podjeżdżać tym bardziej że muszę z drugiego końca Poznania się przemieścić?

NYGUS

ja z wrześni 50 kaemów jadę a wam sie z 2 końca poznania nie chce :cool1::tongue4:

Jaki nygus? Zapytać się nie można :gwizdanie: gdyby nie to że od paru lat mieszkam w Poznaniu to byśmy razem podjechali z PWR :)

a w PWR wcześniej mieszkałeś ?

no popatrz, świat jest mały, jeszcze sie okaże że razem do szkoły chodziliśmy :decayed:

ja wracam 23.07 na chatę dopiero więc następny spot na 100% bede

Opublikowano

cześć ekipa :hi: :hi:

pogoda masakra ... nawet jeść się nie chce .... najchętniej to aucie bym siedział i jeździł :cool1:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

:hi: :hi:
Opublikowano

NYGUS

a w PWR wcześniej mieszkałeś ?

no popatrz, świat jest mały, jeszcze sie okaże że razem do szkoły chodziliśmy :decayed:

ja wracam 23.07 na chatę dopiero więc następny spot na 100% bede

No z Wrześni pochodzę rodzinka cały czas tam mieszka i na weekendy często bywam. Zgadamy się kiedyś to się wtedy okaże czy znamy się , bo z widzenia na pewno w końcu Września nieduża :)

Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 10:11_________________________________________________

ale kac potwor, jade niedlugo na ślesin, Wojtek wypatruj :wink4: niestety nie bede swoja A4 tylko mondeo kobity :gwizdanie:

byłeś już? ja dopiero z Zakopca wróciłem i będę w Ślesinie na następny weekend dopiero :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 10:12_________________________________________________ale mnie tu dawno nie było, Pepin jakiś się czerwony zrobił od upałów... :gwizdanie: :good:

:)

Piechol .. czy w A3 do klimy to też schowek trzeba zdjąć żeby się dostać ?

Opublikowano

Piechol .. czy w A3 do klimy to też schowek trzeba zdjąć żeby się dostać ?

kutwa szczerze mówiąc nie wiem :mysli: jak robili to się relaksowałem przy Top Gearze w poczekalni :decayed: wiem tylko, że przez schowek się trzeba dostać do przeciwpyłkowego, ale czy do klimy też...? cholera wie... :gwizdanie:

Opublikowano

co tam bracia i siory :cool1:

Opublikowano

dobly z ranca :hi:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:00_________________________________________________sorrki za mala nieobecnosc ale w miejscu gdzie wypoczywalem musialem telefonem po lakach biegac zeby zasieg znalezc wiec o internencie to juz wogole moglem zapomniec :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:04_________________________________________________musze teraz pare stronek nadrobic :wink4:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:06_________________________________________________

doberczak z rana :hi:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 07:58_________________________________________________oj leniuszki :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:07_________________________________________________taka piekna pogoda, wstawac szkoda dnia :cool1:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:09_________________________________________________spidalam na miasto jeszcze nie ma takiego piekla

kiedy wylatujesz do De :hi:

25 lipca musze byc na miejscu :confused4:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:12_________________________________________________to chyba jednak sie nie spotkamy Macieju :disgust:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:16_________________________________________________ej noo,ta godzina a tu zadnych odwiedzin na forum :mysli:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 07:18_________________________________________________ja moze tez wpadne na Kubice,tylko nie wiem jak to bedzie wygladalo bo zaprosili nas znajomi.maja gdzies kolo lawicy dzialke wiec nie wiem jak tam dotre :mysli: