nike21 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja ostatnio więcej w robocie niż prywatnie ale w wakacje się przyda :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Piotruś jaką masz antenkę do CB? nie wygina Ci klapy podczas jazdy? Michu ja mam 1,50 m nic mi nie wygina
blind1 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja mam 3.5m i też nie wygina Adas , Michu nie pytal o satelite w domu [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 22:03_________________________________________________spadam do wyra ,padam juz [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 22:11_________________________________________________milego wieczoru zycze
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jakoś dotarłem ale lało całą drogę , auto znowu mi nawaliło, szlag by trafił, już wymieniłem 2 cewki i na 99% trzecia poszła się jewać
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Audi już nie i żadnej zwykłej osobówki, u mnie po prostu wiek auta ma znaczenie a nie przebieg, poprostu cewki się sypią, reszta jest OK
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 raczej nie, chociaż sentyment jest
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja myślę już o Escalade ew. Chevy Silverado SS, nawet nie wiesz jak się takim autem jak mój staruszek wygodnie się jeździ, kiedyś dam Ci się przejechać i może też się przekonasz do większych autek
blind1 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dobly [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 07:58_________________________________________________wstawac :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja myślę już o Escalade ew. Chevy Silverado SS, nawet nie wiesz jak się takim autem jak mój staruszek wygodnie się jeździ, kiedyś dam Ci się przejechać i może też się przekonasz do większych autek tylko znajdź dla takiej kolumbryny miejsce w mieście żeby zaparkować... w dodatku nie możesz parkować 4 kołami na chodniku bo to auto ciężarowe... podobnie jak seicento van
Rekomendowane odpowiedzi