Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś było fajnie, sat za free ino trza było mieć jakiś fajny tunerek :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pepin to duala masz ? ja ostatnio walczyłem z ustwieniem anteny na N-kę i w końcu musiałem zapłacić dziadkowi i ustawił w 2 godziny ale roboty było co niemiara, teraz mam spokój

antenę ustawiłem sam z 10 lat temu i do tej pory jest 97% siły/jakości sygnału ;)

Opublikowano

Pany, pytanko mam: chce zamówić tą blendę pod rejestracje z przodu i chce się upewnić co do numeru :wink4: Screen z Etki:

2mza25v.png

no i to co mnie interesuje to raczej 8P4 807 285 3FZ :tongue4: tylko nie wiem czy jest jakaś różnica między tą a takimi z dodatkowymi literkami :mysli: tzn. 8P4 807 285 E 3FZ i 8P4 807 285 F 3FZ wiecie coś na ten temat? :cool1:

Opublikowano

Jest różnica...

E - ramka dla "Italy" (6W1)

F - ramka dla "Switzerland" (6W2)

Z tego co widzę do naszych rejestracji musiałbyś dobrać coś z 6W6 czyli pozycja 11. Jeśli zdecydowałeś się na czarny kolor (3FZ) to chyba tylko 8P4 807 285 G...

Opublikowano

Pany, pytanko mam: chce zamówić tą blendę pod rejestracje z przodu i chce się upewnić co do numeru :wink4: Screen z Etki:

2mza25v.png

no i to co mnie interesuje to raczej 8P4 807 285 3FZ :tongue4: tylko nie wiem czy jest jakaś różnica między tą a takimi z dodatkowymi literkami :mysli: tzn. 8P4 807 285 E 3FZ i 8P4 807 285 F 3FZ wiecie coś na ten temat? :cool1:

ja bym brał wersję 8P4 807 285 3FZ bez literki czyli kod wyposażenia 6W5 do tablic F, D - francja niemcy. maja takie same wymiary jak nasze.

Opublikowano

ja bym brał wersję 8P4 807 285 3FZ bez literki czyli kod wyposażenia 6W5 do tablic F, D - francja niemcy. maja takie same wymiary jak nasze.

Też racja...

Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 07:34_________________________________________________wstawac lenie czas do pracy :naughty:

Opublikowano

Piechol,

nie wiem jak w A3 .. ale w A4 poza ramką zewnętrzną to jeszcze trzeba takie elastyczny plastik wewnętrzny trzymający tablicę

Opublikowano
:kawa:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 08:12_________________________________________________spidalam do pracy, milego dnia zycze[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 08:44_________________________________________________narson
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Mam na sprzedaż czystej krwi araba, zdrowy i zadbany:

AUKCJA CZYSTEJ KRWI ARABA

:D

Opublikowano

:hi:

pozwole sobie rozwinac.... przyciemniane szyby... :kox:

spalonea8.jpg

swoją drogą zwracam w tym miejscu uwagę co się dzieje z aluminiowym nadwoziem w czasie pożaru.... :shocked:

Opublikowano

normalnie topi się :evil:

Opublikowano

blind1 - przebrnąłem dziś przez zapis z Twojej skrzynki. Wszystko wygląda OK - może poza niskim natężeniem prądu sterującego sprzęgłem biegu wstecznego (250mA to raczej dolna granica). Może to wskazywać na zapychający się filtr zewnętrzny ATF. Jest to do zdiagnozowania ale w nowszej wersji softu skrzyni - u Ciebie siedzi 2011. Najnowsza jaką znam dla CVT motnowanych w 2.0 ALT to 3011 (dodano kilka bloków pomiarowych - m.in. MVB65 w którym jest diagnostyka zaworu bezpieczeństwa - dane dzięki którym wykrywa się usterki w układzie hydrauliczynym skrzyni). Zachęcam do wizyty w ASO i aktualizacji softu skrzyni (po uzgodnieniu warunków nie powinni zawołać więcej jak 200zł).

Opublikowano
:hi: ale sranie z tymi blendami... :gwizdanie: muszę zadzwonić i się dopytać, ale ciekawe jak z kompetencją ludzi w ASO... mam nadzieje, że dadzą radę... :mysli:
Opublikowano

ciekawe jak z kompetencją ludzi w ASO... mam nadzieje, że dadzą radę... :mysli:

:decayed:

taka kompetencje, ze mi sprzedali, ramke do wloskiej tablicy :cool1:

przeciez ci napisalem jaka jest prawidlowa. o czym wiec deliberowac? :mysli:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 16:34_________________________________________________

normalnie topi się :evil:

nie dokonca sie topi....

aluminium jak i jego stopy maja bardzo wysoką reaktywnosc, o wiele wieksza niz stal.

w wysokiej temperaturze zwyczajnie ulegaja gwaltownemu utlenieniu czyli popularnie mowiac spaleniu.

ta wlasciwosc wykorzystywana jest zarowno w warunkach cywilnych jak i wojskowych. :cool1:

przyklad wykonujac mieszaninke sproszkowanego aluminium i tlenku zelaza Fe2O3 otrzymujesz material pirotechniczny zwany termitem. :naughty:

stosowany jest np do spawania szyn kolejowych jak i w granatach recznych zapalajacych :kox: :kox: :kox:

tak wiec wykonane ze stopu aluminium auto gdy sie odpowiednio rozgrzeje, hajcuje sie o wiele gwaltowniej niz stalowe....

Opublikowano

wrócił na forum po latach, raz był na spocie i się wymądrza :cool1::P