Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 na drzwiach albo na słupku jutro sobie zobaczę
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no dokładnie będziesz 11.01 w niedzielę na spocie??[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 20:27_________________________________________________Witaj Lara
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Panowie, co do szyby przedniej to pewnie lekko błękitna jest jak boczne i tylna, paska nie mam Alarm mam z ultradźwiękami i czujnikiem poziomu i przy zamykaniu robi (pik) domykanie szybek też jest. Piechol szyby atermiczne to fajna sprawa nawet w 126p i Cinquecento były jako opcja [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 20:36_________________________________________________4KC też jest, nawet mam reinforced bumpers 2K1 czyli wzmocnione zderzaki Coś mi się wydaje, że na różne rynki sprzedaży trochę inaczej opisują kody no i opcje też są totalnie inne. Na italię inne i na np. skandynawię też inne opcje. Kiedyś w Pol-Carze ksiądz zamówił Palio Weekend w wersji syberyjskiej, 30% zmian przystosowania do takich mrozów, inne płyny, opony i akumulator.
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 4KC = side and rear windows tinted 4GF = windshield, tinted Bartek i Adam zobaczcie tutaj te wasze kody http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
lara Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 allo witam WSZYSTKICH serdecznie powiedzcie mi proszę, czy kobiety również spotykają się razem z Wami ??? Bo jakoś ich nie wiedzę :shocked:
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 tylko szukajcie po angielsku bo na polski zle tlumaczy
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 allo witam WSZYSTKICH serdecznie powiedzcie mi proszę, czy kobiety również spotykają się razem z Wami ??? Bo jakoś ich nie wiedzę :shocked: ależ oczywiście że tak "jedna" ale żony czasem bywają ...więc jest naprawdę fajnie...[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 20:47_________________________________________________ tylko szukajcie po angielsku bo na polski zle tlumaczy ja właśnie patrze tam
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 allo witam WSZYSTKICH serdecznie powiedzcie mi proszę, czy kobiety również spotykają się razem z Wami ??? Bo jakoś ich nie wiedzę :shocked: witamy witamy jesli chodzi o kobietki w naszym regionie to chyba jestes pierwsza ale milo nam bedzie jak zaczniesz wpadac na spociki najblizszy za tydzien-obserwuj watek bedzie info gdzie i o ktorej [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 20:49_________________________________________________upss sorki zapomnialem o Azuni a wiec jedna sie czasem pojawia :gwizdanie:
lara Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 hmmm.... ale 11.01.2009 jest XVII finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WCZESNE WYKRYWANIE NOWOTWORÓW U DZIECI ..... http://wosp.org.pl/17final/index.php/11/2
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wiemy wiemy ..... w następnym roku na pewno będziemy robić jakąś akcję bo w tym nie było szans żeby zdążyć
Piechol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Piechol szyby atermiczne to fajna sprawa nawet w 126p i Cinquecento były jako opcja czyli że mam dupiaste szyby ogólnie? będziesz 11.01 w niedzielę na spocie?? niestety nie
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zazwyczaj spocimy sie od 16 przez ok 2 godzinki... pozniej mozna pojechac do miasta chyba ze zrobimy spota na placu AM
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 niestety nie będziesz musiał karniaka wypić
lara Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wiemy wiemy ..... w następnym roku na pewno będziemy robić jakąś akcję bo w tym nie było szans żeby zdążyć szkoda, my (mam na myśli motocykliści) jedziemy jak co roku :-) nie wiem, o której się skończy :-) zobaczymy, jak dam radę, to
Piechol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 będziesz musiał karniaka wypić no problemo
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 to kiedy zostawiamy nasze czworki w domu i przyjezdzamy na spocik taxi? :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Piechol masz zajefajne szyby, z tego co wiem to my też mamy ale już tego w kodach nie napisali bo nie wszystko opisują, np. mam fabryczny zestaw Bluetooth a nie mam tego w kodzie, radio miałem 2 DIN i też tego nie ma w kodzie itd itd ... mam alarm a napisane w kodzie, ze sterowanie zamkiem z kluczyka, musiałem sprawdzić czy mam malarm wyzwalając go bo nie byłem pewny tego czy jest czy nie. lara witaj nike21 oczywiście wiem gdzie szukać kodów i wiadomo nie po polsku
Piechol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja sczytałem to z kodów które dostałem jak sprawdzałem historie, bo tam jest tego więcej niż książce serwisowej, więc może to tez dlatego mam takie dokładne dane...
Rekomendowane odpowiedzi