Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee to kolor nie ma znaczenia bo i tak zawieche bedziesz musiał zmienić :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

forget about biały, bez super dobrego zabezpieczeni felg bardzo szybko pożałujesz,ja głosowałem na grafit, najlepiej w kolorze RS i będzie git

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

zawieche dopiero co zapodał w nowej wersji

Opublikowano

si. wjechało 1BV plus sprężynki -40/-40

kurde vario, teraz mi pomieszałeś mega w głowie. Co masz na myśli z tym zabezpieczeniem felg ?

Opublikowano

eee to widze inwestycje poczynione teraz jeszcze tarcze i hamulce zmien jak moje :) jeśli pamiętasz

---------- Post added at 00:00 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

ok, jutro postaram sie odezwac, paparazii pamiętajcie dajcie jakby co dac znac o spocie, pozdro

Opublikowano

tak, myślę ciągle o hamulcach... ale kurcze zawieszka i 18cali skutecznie zachęcają do szybszej jazdy :D

Opublikowano

jak pomalujesz np. na biały to koniecznie najpierw polerka a potem to na bank albo Rim Wax od Smart Waxa albo Wheel Guard od Chemical Guys, trzeba zabezpieczyć powłokę przed negatywnym wpływem, potem proponuję kupić Iron-X i np. SurfexHD od BiltHambera do bieżącego mycia, na bank co 2 miesiące zabezpieczenie na nowo

Opublikowano

Ma ktoś w dobrej cenie ładne felgi 16"?

Opublikowano

możesz zadzwonić do mojego kumpla, ma fajne felgo w dobrych cenach, może coś używnego dostaniesz 618770913 Przemek, firma Gumar, możesz się powołac na Bartka Podgórskiego, oponami handluje i ma dobre ceny, biorę od niego już prawie 18 lat

Opublikowano

Chrismen mam troche obśrupane 16 od a4 b6 cabrio. moge Ci jutro pokazać kolo 14.30 - 15 w Poz/Swa

kurde vario aż tak strasznie? ile takie kosmetyki ?

Opublikowano

no może ciut mniej niż 18 ale od dawna

Opublikowano

zaraz Bart-S wleci i będzie narzekać, że ma tyle do czytania :kox::kox:

Opublikowano

www.all4auto.pl jeżeli chodzi o Rim Wax albo Wheel Guard to ok 80 zł i starcza na dosyć długo + dobry aplikator ok 30 zł, Iron-X ok 60 zł chyba i starcza na 4-8 myć, Surfex HD 5 litrów do rozcięczania chyba ok 90 zł, HDka możesz używać do wielu rzeczy bo to bardzo dobry APek czyli all purpose cleaner, dobry do odtłuszczania i mycia wstępnego samochodu i zastosowania w domu

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

mocno obśrupane czy dobra polerka je uratuje ? jak by co to mogę się pobawić

Opublikowano

vario,

http://img717.imageshack.us/img717/386/zdjecie1zn.jpg

cos takiego. ta z foty jest najbrzydsza chyba. Jak chcesz jutro mogę foty zrobić albo Ci pokazać kolo 14.30 - 15 gdzieś w Swarzędzu lub Poz, tak jak mówiłem CHRISMENowi

Opublikowano

myślę, że można je zrobić prawie na lustro :) mam odpowiedni sprzęt i środki

Opublikowano

mówisz ? :) teraz latam na nich i zimówkach, bo 18 cali poszły do delikatnego wyprostowania, wypiaskowania i malowania (nie wiem na jaki kolor) :D

Opublikowano

rób w grafit, kup tylko coś do zabezpieczenia powłoki i będzie gicior

możemy się tak dogadać, że jak założysz lato to te z cabrio dasz mi za jakąś tam kasę do odnowienia, pobawię się trochę, powinno być OK i sprzedasz je sobie za więcej niż w takim stanie jak teraz

Opublikowano

ile taka przyjemność ? :) muszę w ogóle sprawdzić czy nie mają jakiś większych rys na nich, ale tragedii nie ma :naughty:

Opublikowano

sam nie wiem, rysy to nie problem, trzeba cały dzień poświęcić, możemy się dogadać, muszę i tak wszystko z Kalisza przywieźć bo jak były mrozy to trzymałem zapasy w w pracy w biurze, myślę, że tak 50-60 zł za felgę na gotowo z zabezpieczeniem

Opublikowano

no dobrze. to się dogadamy tam jeszcze :) a jaka jest wartość takich felg w ogóle ?

Opublikowano

2c811c5bebeae0c5m.jpg

masz mały pogląd co robię zfelgami, w temacie kosmetyki niestety po przeprowadzce fotek nie wyświetla a trochę ze swoich prac wstawiłem, 16tki możesz w dobrym stanie 800-1200 liczyć

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

b957a2734dd0897fm.jpg

95b89ea6984fe33bm.jpg