Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwykła jazda... albo drążki miały wadę fabryczną albo po prostu były jakieś lipne

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masakra :wallbash:

Opublikowano

ledwo dojechałem do mechanika. straszne uczucie :thumbdown:

Opublikowano
witojcie. mój problem ze ściąganiem kierownicy i ESP rozwiązany. Pourywały się końcówki drążków. A były nowe, wytrzymały aż 100km :)

to jakiej firmy założyłeś drążki?

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Panowie, nie macie czasem uszkodzonego Concerta na sprzedanie? :naughty:

ale jakiego concerta? jest ich kilka :wink:

Obojętnie :decayed:

a ile chcesz stracić? :)

Opublikowano

Młodzik, nawet nie wiem. Koleś zakładał. Teraz zamówiłem TRW

Opublikowano

pewnie made in china :))) masakra jakas kurde dobzre ze nic sie nie stalo !!!

Opublikowano

:hi:dokladnie. ze sterem nie ma żartów. :shock3: a ja dzisiaj niunie troche pogoniłem na poz i przewody stalowe rewelacja:thumbup1: jeszcze jesienia kpl tarcz i klocków wpadnie to juz wogóle sie hebel zrobi:decayed:

Opublikowano

Lele, właśnie komplet 312 sprzedałem :wallbash:

Opublikowano
Lele, właśnie komplet 312 sprzedałem :wallbash:

Nawet nie pytam za ile bo za chwilę pójde harakiri popełnić:facepalm:

Opublikowano

powiem tylko, że za frytki :kox:

jarzma, klocki TRW ok. 90%, zaciski poszły w cenie mniejszej niż same nowe klocki :good:

Opublikowano
:hi:dokladnie. ze sterem nie ma żartów. :shock3: a ja dzisiaj niunie troche pogoniłem na poz i przewody stalowe rewelacja:thumbup1: jeszcze jesienia kpl tarcz i klocków wpadnie to juz wogóle sie hebel zrobi:decayed:

jakiej firmy przewody kupiles ? i czy sa wymienne bez kombinacji czy trzeba cos przerabiac?

Opublikowano

jakiej firmy przewody kupiles ? i czy sa wymienne bez kombinacji czy trzeba cos przerabiac?

Kupiłem firmy Hel. A przyszły tam gdzie ori były. Cieżko było tylko 2 wykręcić.

Opublikowano

bez zadnych kombinacji? ze cos nie pasowalo?

Opublikowano

Chyba nie, bo sam nie robiłem.:wink: tylko znajomemu mechanikowi dałem do wymiany. bo kupujesz je takie do zalozenia jakbys zwykle gumowe kupił:decayed:

Opublikowano
:hi: Lele, trzeba obgadać trasę do BT, patrzyłem na mapy i jest jedna opcja a 523 km a nie 560 z Poznania, można by pewnie jeszcze gdzieś uciąć kilka km, ktoś pisał żeby nie jechać Kato-KRK A4ką tylko na Rabkę odbić, czyli pewnie Kato-Oświęcim-Wadowice i potem na Rabkę, zerknij może i daj znać co myślisz o tej wersji
Opublikowano
powiem tylko, że za frytki :kox:

jarzma, klocki TRW ok. 90%, zaciski poszły w cenie mniejszej niż same nowe klocki :good:

Ale myśle że po wakacjach bede szukał i tak takich jarzm. Mam nadzieję że znajdzię się ktoś taki jak Ty i nie zedrze skóry ze mnie:banan: BTW moze mnie nie byc w weekend bo mi szef nie chcial dac urlopu na caly tydz i chyba na weekend wywedruje gdzies w UE. Ale za to w środe już mam na 100% wrócić i :hi:WITAJ BUKOWINO

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

:hi: Lele, trzeba obgadać trasę do BT, patrzyłem na mapy i jest jedna opcja a 523 km a nie 560 z Poznania, można by pewnie jeszcze gdzieś uciąć kilka km, ktoś pisał żeby nie jechać Kato-KRK A4ką tylko na Rabkę odbić, czyli pewnie Kato-Oświęcim-Wadowice i potem na Rabkę, zerknij może i daj znać co myślisz o tej wersji

Ja tam śmigałem 2 lata temu Fiescinka w gazie i lekko puchła:grin: Ale :a4fan: i Twój Fordzik raczej problemu miećn ie beda. Fajne widoczki bedziemy mieć

Opublikowano

dzisiaj jechałem autem w trasę, po przerwie od czwartku, czułem jak bym nową bryką jechał :banan: a jak pięknie bulgotała :naughty: ja tam po górkach mogę śmigać, nie wiem ja innym się na to zapatruje, na wyścigi nie jedziemy

Opublikowano

To ja powiem tak: obojetnie któredy, ja bede kierował sie w strone pilota wycieczki:grin: Nawet jak trasa bedzie wiodła przez pół europy:kox: byle do BT byśmy zdąrzyli na 19:drunk:

Opublikowano

to się jeszcze zgadamy jakoś

Opublikowano

Ja smigam spac. Jakby co to sie postaram odzywac w miare mozliwosci. A na PW Vario wysle Ci moj nr tel, jakby zaszly jakies zmiany, to mi pisz. Pozdr!!:decayed: