Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najs :) to jak założę już letni setup, ściągnę zimówki z tych 16tek to się zgadamy i Ci je podrzucę :thumbup1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Qbazulu, no muszę się w końcu wybrać na szybki, jednak mam wiksy na uczelni i nie mam czasu za bardzo. Ale muszę się w końcu wybrać.

ps, http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228475-Na-jaki-kolor-pomalowa%E6-felgi-ANKIETA-) :) co myślicie ?

zdecydowanie na różowy :decayed:

IMHO ori to ori

Opublikowano

no na ORI lakierze i po polerce to się mogą pięknie błyszczeć, zrobiłem tak 18'' w eSce mojej matki, fele były nie do poznania, myślała, że jej nowe założyłem :naughty:

Opublikowano

ale mi pomogliście chłopaki z tym wyborem koloru :whistling:

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

chyba że właśnie jeszcze jest opcja z polerką jeśli chodzi o te moje 18

Opublikowano

polerka nie znaczy do efektu al'a chrom tylko nabłyszczenie ORI lakieru co by się ładnie błyszczały, ja tak czy inaczej dałbym w grafit, do białych to musi być mega gleba a zakładam, że takiej nie planujesz

mi się czasami tęskni do mojej ex B7ki

6981f60a19f60c7fm.jpg

84fee919ec613533m.jpg

Opublikowano

aa. o to chodzi. grafit mat czy na błyszcząco ?

Opublikowano

grafit w satynie czyli ani mat ani połysk, nie każdy lakiernik ogaria satynę, Bart-s ma lakiernika pod Wrześnią, z tego co słyszałem to dobry jest, może ogarnie temat, zagadaj z Bartkiem, da Ci namiary, zadzwonisz, pogadasz i będziesz wiedział o co kaman

Opublikowano
ale mi pomogliście chłopaki z tym wyborem koloru :whistling:

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

chyba że właśnie jeszcze jest opcja z polerką jeśli chodzi o te moje 18

SLO - nie maluj. Tak jak jest - jest super :gicior: Auto prezentuje się o niebo lepiej niż na ostatnim spocie - może teraz czas na szukanie nowego body? :wink:

Swoją drogą - poważnie zastanawiam się nad sprzedażą swoich 19" i przesiadkę na 18" S line (ten sam wzorek który ma teraz SLO ale ori i z jakimś fajnym ET). Nie wiem tylko ile za nie zawołać :eusathink:

oryginalne 8,5 x 19" z ET48, RS style...

zawnew2.JPG

Opublikowano

zamiencie się felgami i będzie OK, Bart-s, zanim zmienisz na 18" daj mi się przejechać na 19tkach, ocenię co i jak, na 18'' jak dla mnie, na Tein'ie SS było OK więc u Ciebie na 19'' z twoim zawiasem też powinno być OK, coś zaczynasz mi kombinować :whistling:

Opublikowano

Bart-S, pomyślę jeszcze.. ale lakier musiałbym położyć, bo brudzą się niesamowicie.. No prezentuje się lepiej, bo mała gleba plus koło i już jest inne auto..

Tylko jeszcze jak się przyjrzycie mojej a4, to tył bardziej leży od przodu, bo zawieszenie od sedana. rozumiem, że jedyna rada to niższe sprężyny na przód ?

drvdA.jpg

Opublikowano
zamiencie się felgami i będzie OK, Bart-s, zanim zmienisz na 18" daj mi się przejechać na 19tkach, ocenię co i jak, na 18'' jak dla mnie, na Tein'ie SS było OK więc u Ciebie na 19'' z twoim zawiasem też powinno być OK, coś zaczynasz mi kombinować :whistling:

Nie wiem czy się wyrobię ale może uda się podmienić felunek na najbliższego spota (jak planujesz wlecieć to będzie okazja aby się przejechać :wink:).

Kombinuję Bartku bo auto "za chwilę" przejmie Gośka - a dla niej jest za twardo (ten projekt raczej pójdzie w górę - w następnym będziemy myśleć jeśli 1BD będzie za wysoko :decayed:).

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Bart-S, pomyślę jeszcze.. ale lakier musiałbym położyć, bo brudzą się niesamowicie.. No prezentuje się lepiej, bo mała gleba plus koło i już jest inne auto..

Tylko jeszcze jak się przyjrzycie mojej a4, to tył bardziej leży od przodu, bo zawieszenie od sedana. rozumiem, że jedyna rada to niższe sprężyny na przód ?

http://i.imgur.com/drvdA.jpg

Sedan i Avant w danej kategorii wagowej mają tak samo ciężki przód (tył różni się zwykle o 1 lub 2 klasy - dlatego d*pa Ci lekko siadła bo na tyłku masz o 50kg więcej w stosunku do Limo). Podaj producenta i model springów...

Co do malowania - no siknąć trzeba. Dobierz tak aby Tobie się podobało (pytanie o opinię na tym forum to strzał w łeb - każdy ma inny fetysz :polew:).

Opublikowano
:naughty: Have a good night
Opublikowano

Już idziesz? :whistling:

Opublikowano

Sedan i Avant w danej kategorii wagowej mają tak samo ciężki przód (tył różni się zwykle o 1 lub 2 klasy - dlatego d*pa Ci lekko siadła bo na tyłku masz o 50kg więcej w stosunku do Limo). Podaj producenta i model springów...

Co do malowania - no siknąć trzeba. Dobierz tak aby Tobie się podobało (pytanie o opinię na tym forum to strzał w łeb - każdy ma inny fetysz :polew:).

No wiem wiem. Ale jeździć tak ? nie razi w oczy za bardzo ?

Co do koloru, byłem przekonany na biały.. Ale vario mówi o problematycznym utrzymaniu białego koloru.. Na początku miał być grafit. Później biel. Teraz już nie wiem nic :) muszę się przespać na spokojnie i w poniedziałek pomyślę, bo jedna felga na prostowaniu jest. okazało się, że ma mini bicie, nawet nieodczuwalne podczas jazdy ;)

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

ooo.. my tu gadu gadu a już 2:20..

Opublikowano

Z tym gościem się rewelacyjnie gada - o każdej porze i na każdy temat :wink:

slo - nie chcę Cię na siłę przekonywać ale nie ma co cudować z lakierem jak nie masz planów co do pozostałych elementów nadwozia (lusterka, listwy, grill). Najbezpieczniej będzie walnąć to w odcieniu fabrycznego lakieru (ale to tylko moje zdanie...).

Opublikowano

slo - nie chcę Cię na siłę przekonywać ale nie ma co cudować z lakierem jak nie masz planów co do pozostałych elementów nadwozia (lusterka, listwy, grill). Najbezpieczniej będzie walnąć to w odcieniu fabrycznego lakieru (ale to tylko moje zdanie...).

Co do modów to w sumie nie wiadomo. Plany niby są, ale zależy jak to będzie finansowo.. Chciałbym się w końcu zabrać za środek, bo nawet porządnie nie odkurzałem od zakupu :wstydliwy:

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:26 ----------

do dzisiaj :thumbup1:

Opublikowano

Co do modów to w sumie nie wiadomo. Plany niby są, ale zależy jak to będzie finansowo.. Chciałbym się w końcu zabrać za środek, bo nawet porządnie nie odkurzałem od zakupu :wstydliwy:

Pomysłów na mody jest multum :wink: Ale rozpoczęcie od przywrócenia chwały wnętrzu auta to dobry pomysł :thumbup1:

Opublikowano

Pomysłów na mody jest multum :wink: Ale rozpoczęcie od przywrócenia chwały wnętrzu auta to dobry pomysł :thumbup1:

Pranie tapicerki, rns-e, nowy klimatronik, gałka, kiera i tunel bez telefonu to priorytety na chwilę obecnią. Bo z zewnątrz już wygląda jako tako :)

---------- Post added at 03:01 ---------- Previous post was at 02:34 ----------

lece spać panowie. czołem!

Opublikowano

Dobranoc :thumbup1:

Opublikowano
może teraz czas na szukanie nowego body? :wink:

apropo body.. wyszedł nowy Canon 5dmkIII fju fju :whistling::kox: