Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy z Jarocina ktoś sie wybiera na spota bo były takie zajawki w zeszłym tygodniu?

Ja w niedzielę śmigam już do Niemiec, miesiąc mnie nie będzie, chyba nie zdążę pomóc :kwasny:

Widziałem, że ktoś się nowy z Jarocina pojawił i pytał o spoty, zagadaj

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem za Franowem, nie wiem o której będzie F1 ale pewnie wcześnie rano, jak nie będzie kolidowało z F1 to wpadnę na 100%

Opublikowano

ja nie dam rady niestety..

Opublikowano
:thumbdown: fotograf by się przydał :)
Opublikowano
ja nie dam rady niestety..

Możemy wystartować z listą :wink:

1. CHRISMEN

2. Madas

3. Bart-S

4. Maxcudo

5. Fantastic

6. Vario

7. ?

Opublikowano

może by tak alfabetycznie poukładać ? :polew:

Opublikowano
może by tak alfabetycznie poukładać ? :polew:

Jest wg. kolejności zgłoszeń :decayed:

...na pytkach to się chwalisz nową dzidą a kolegom z regionu to już nie pokażesz :whistling:

Opublikowano

dzidę to na spocie mogę pokazać :polew: ale odbiór i brak zakłuceń sam mnie zadziwił :naughty: jutro sprawdzę jak się w trasie sprawuje i jaki zasięg

Opublikowano
dzidę to na spocie mogę pokazać :polew: ale odbiór i brak zakłuceń sam mnie zadziwił :naughty: jutro sprawdzę jak się w trasie sprawuje i jaki zasięg

Przez tą Twoją nową antenkę przypomniało mi się, że dachem muszę się zająć - porysowałem go przez antenę użytą w drodze na zlot w Jarosławcu :kwasny:

Opublikowano

jutro biorę polerkę i kosmetyki z Kalisza więc możemy się przy okazji zgadać i postarać się usunąć ten zonk z twojego dachu, jak będzie w sobotę ładna pogoda to będę u matki się z autem bawił, możesz podlecieć to się lakier skoryguje i zabezpieczy

Opublikowano
jutro biorę polerkę i kosmetyki z Kalisza więc możemy się przy okazji zgadać i postarać się usunąć ten zonk z twojego dachu, jak będzie w sobotę ładna pogoda to będę u matki się z autem bawił, możesz podlecieć to się lakier skoryguje i zabezpieczy

Nie wiem czy będziesz w stanie coś z tym zrobić - ale OK, mogę sobie zrobić w sobotę wolne i podlecieć po południu ;)

Opublikowano

kurcze fajna ekipa się szykuje.. może przełożyłbym spotkanie na jakąś 14 i bym wpadł tam do was ?

Opublikowano

kurcze, widze ze moze fajny spocik sie szykuje. moze jednak sie urwe od gosci :whistling:

Opublikowano

taki spocik się fajny szykuje a ja na poobdzieranych 16calach :D ajj, CHRISMEN, miałem Ci pyknąć fotki.. :embarrassed:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
kurcze, widze ze moze fajny spocik sie szykuje. moze jednak sie urwe od gosci :whistling:

Byłoby naprawdę fajnie gdyby udało Wam się wyrwać chociaż na godzinkę :banan:

Opublikowano

Bart-s spróbować warto, nie takie zonki się usuwało

Opublikowano
Bart-s spróbować warto, nie takie zonki się usuwało

Cyknę Ci fotkę jutro to zobaczysz...

BTW Bartku - dziś zdemontowałem Twoją niezniszczalną instalację (rezystorki i kabelki out).

Reflektory po regeneracji u Grzesia sprawują się świetnie - świecą super, no i po myjce i kilku deszczach (odpukać) póki co brak śladów parowania :banan:

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:44 ----------

taki spocik się fajny szykuje a ja na poobdzieranych 16calach :D ajj, CHRISMEN, miałem Ci pyknąć fotki.. :embarrassed:

Nie cykaj slo - sam nie zdążę zmienić na 19", też jadę na zimówkach :grin:

Opublikowano

Bart-S, Ty masz 18cali na zime :)

---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

apropo reflektorów. Miałbym przednie do uszczelnienia i pomalowania na czarno środek.. Jakieś namiary ?

Opublikowano

Bart-s wystaw na forum jako sprawdzoną instalację a może lepiej ją schowaj na wszelki wypadek, może się jeszcze przydać jak Can-busy powiedzą bye bye po jakimś czasie, swoją drogą to aż dziwne, że tak długo wytrzymała ta instalacja :shock3:

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

slo albo Gwerty albo firma gdzie ja będę swoje lampy odnawiał, ja za kompleksowe napylenie soczewek + black 200 zł za lampę, podobno są dobrzy, u Ciebie pewnie taniej będzie, jak masz czas to poczekaj jak moje zrobią to dam znać czy jest sens