Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pracowałem przy aucie i nagle mnie siekło, ból głowy nie do wytrzymania i chyba gorączka, nie wiem od czego, przez 2 godziny ledwo funkcjonowałem ale już jest lepiej

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

narazie tyle :naughty:

Opublikowano

chcemy wiecej !!

Opublikowano
musa, wrzuć foty lasek od hyundaia :)

BTW Nawet nie wiedzialem jakiej marki jest stoisko :facepalm::decayed:

Opublikowano
musa, wrzuć foty lasek od hyundaia :)

BTW Nawet nie wiedzialem jakiej marki jest stoisko :facepalm::decayed:

:kox::kox::facepalm:

Opublikowano
chcemy wiecej !!

ciekawe, że miały zróżnicowane spodenki :decayed:

Opublikowano
chcemy wiecej !!

a jak pamietam ? :D musa, kiedy bedziesz mial na miescu sprzet ?

Opublikowano
chcemy wiecej !!

a jak pamietam ? :D musa, kiedy bedziesz mial na miescu sprzet ?

dodałem fotke z panoramą spodenek :kox:

Opublikowano

ooo.. lepiej :)

Opublikowano

narazie tyle :kox: relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek :decayed:

Opublikowano

Cześć,

te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi..:decayed:. Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd.

dołączam się do apelu. Więcej zdjęć.....

Opublikowano
narazie tyle :kox: relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek :decayed:

no wlasnie targi moto, a wam chlopaki tylko d*py w glowie :-P :decayed:

Opublikowano
No to dzisiaj żniwo było wielkie :)

Upolowany Drosdek i Martinez w ciągu 5 minut 2 klubowe auta .. nawet kolor podobny :)

a ja uważałem na psiarnie i za nimi powoli jechałem, aby oni mnie nie upolowali a tu jakiś cwaniak z czarnej B7 prawie chciał mi przed machę wjechać a potem trąbił :)

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

no tak... niektóre fury były do d*py :D

Opublikowano

Dzien doberek

ano widzisz takie z nas zwierzaki :kox::kox::kox:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim:hi:

Opublikowano
Cześć,

te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi..:decayed:. Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd.

Mitsubishi? :decayed: Slo dlaczego mnie wprowadzasz w błąd. :decayed:

nie wiem czy się Tobie laska nie podoba czy Yanosik, ale jeżeli laska, to ostro zaoponuję. Każda kobieta jest piękna.

Opublikowano

Musa powiedziałbym coś na temat piękna... przemilczę jednak :D

Opublikowano
Cześć,

nie wiem czy się Tobie laska nie podoba czy Yanosik, ale jeżeli laska, to ostro zaoponuję. Każda kobieta jest piękna.

myślałem, że te panie są z Hyundaia :)

Opublikowano
Cześć,

myślałem, że te panie są z Hyundaia :)

Własciwie, to może slo się nie pomylił, bo ta czarna fura na pierwszyszm zdjęciu to jest Mitsubishi ASX a potem biały to jest Nissan Quashquai, więc może i jakiś Hyundai też tam stał..... musa.....Czy ja napisałem że to dziewczę nie jest piękne? Mnie się zdjęcie nie podoba.....:decayed:..... Ale po dwóch lampkach wina, to w sumie możesz go nie usuwać.... :grin:

Opublikowano

no to trzeba jasno pisac, krytyka mile widziana. :kox: BTW co za roznica co za fury tam staly :decayed: