slo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 :hi:nie dałem rady niestety dotrzeć na spota.
Maxcudo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 w nagłówku jest mały błąd - parking King Cross poziom -1 "zielony" a spot'ujemy na -2
danielo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 w nagłówku jest mały błąd - parking King Cross poziom -1 "zielony" a spot'ujemy na -2 Też już wcześniej o tym pisałem
slo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 koledzy co jest potrzebne do zapodania kubłów z elektryka i podgrzewaniem ? oprócz klimatronika oczywiście. Teraz mam zwykłe stołki bez grzania i el.
variocustoms Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 slo wbijaj do Bart-s'a on ma to obcykane
Baartas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bart-S ma chyba wszystko obcykane jeżeli chodzi o mody w A4
danielo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 koledzy co jest potrzebne do zapodania kubłów z elektryka i podgrzewaniem ? oprócz klimatronika oczywiście. Teraz mam zwykłe stołki bez grzania i el. Oprócz klimatronika musisz mieć jeszcze maty,ja już to wszystko przeliczałem i taniej wychodzi kupno używanych stołków z grzaniem niż nowe maty w ASO
slo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 no jasne. pytałem się apropo stołków juz z grzaniem i elektryką
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Trochę problemòw z trakcją ma, na zimę kiepski pomysł Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Panowie ktoś może z Poznania czy okolic jest w stanie przemienić licznik z przed lifta na polifta z fis-em ?
Maxcudo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 ojj trochę trudna robota, poczytaj w odpowiednim dziale, co i jak i sam rzezaj, bo mało kto Ci to ogarnie Roboty od ch..ja i jeszcze więcej Filmik spoko, ale dla mnie ogromny minus za lampy przód/tył
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 ojj trochę trudna robota, poczytaj w odpowiednim dziale, co i jak i sam rzezaj, bo mało kto Ci to ogarnie Roboty od ch..ja i jeszcze więcej Filmik spoko, ale dla mnie ogromny minus za lampy przód/tył jutro do elektryka zadzwonie i zapytam
Maxcudo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 od razu co będzie potrzebował to rozpiskę wszystkich pinów licznika oraz ECU, dodatkowo nowe manetki, kostki do nich, nowe kostki do licznika, czujnik spalonych żarówek oraz rozpiskę gdzie co i jak z nim a znajdzie się tego wiecej A swoją drogą to masz niezłą rzeźbę w głów...e bo zmienić licznik przed lift na po-lift to masz cała nową instalacje prawie do zrobienia
Arkadiush Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 od razu co będzie potrzebował to rozpiskę wszystkich pinów licznika oraz ECU, dodatkowo nowe manetki, kostki do nich, nowe kostki do licznika, czujnik spalonych żarówek oraz rozpiskę gdzie co i jak z nim a znajdzie się tego wiecej A swoją drogą to masz niezłą rzeźbę w głów...e bo zmienić licznik przed lift na po-lift to masz cała nową instalacje prawie do zrobienia no trzeba porobić trochę ---------- Post dopisany 12-12-2012 at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2012 at 23:43 ---------- :hi::hi:Bry a u nas co się dzieje taka stypa ? Panowie co z wami ?
Rekomendowane odpowiedzi