slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 doszły dwa nowe komunikaty na fisie: błąd przeciwmgielnych przednich oraz błąd tylnego prawego wstecznego :D a tak to spoko
Arkadiush Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 doszły dwa nowe komunikaty na fisie: błąd przeciwmgielnych przednich oraz błąd tylnego prawego wstecznego :Da tak to spoko to jutro rezamy dalej
slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no ba. postojówki ledowe podłączymy równolegle z żarówką zwykłą postojową, która będzie oświetlać silnik
Arkadiush Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 no ba. postojówki ledowe podłączymy równolegle z żarówką zwykłą postojową, która będzie oświetlać silnik dobre ja będę walczył z oświetleniem wnętrza
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Slo ale zrób jakiś pstryczek do tego oświetlenia, a najlepiej podłączyć pod aku z wyłącznikiem. Ja w Fordzie mam tak fabrycznie, że jak maskę otworzę to mam oświetlenie pod maską Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 vario, na razie chcę żeby świeciła byle gdzie. byle błędu nie było.
Arkadiush Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 vario, na razie chcę żeby świeciła byle gdzie. byle błędu nie było. no a Ty ich masz trochę błędów
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie zajarzyłem, chcesz led w postój dać a nie robić rezystora tak? myślałem, że serio chcesz zrobić oświetlenie komory silnika bo to praktyczne jest szczególnie jak jest ciemno
slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie zajarzyłem, chcesz led w postój dać a nie robić rezystora tak?myślałem, że serio chcesz zrobić oświetlenie komory silnika bo to praktyczne jest szczególnie jak jest ciemno
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 trzeba było się zgłosić, zakładałem Bart-s'owi rezystorki do B6
slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 jeszcze nie założone możemy się pobawić do halogenów też bym potrzebował
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 masz te rezystory czy musisz kupić? jak musisz to Ci powiem gdzie i jakie w Poznaniu kupić ew. na alledrogo ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- do halo LED? to nic nie da, tzn. będzie kijowe światło ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- to już lepiej halo żółta folią zakleić i będzie french cool
slo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie, nie mam nic bo na razie chciałem tylko postojówki druciarsko zrobić byle do wiosny. Ale możemy podziałać żeby na GIT było
Rekomendowane odpowiedzi