variocustoms Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ok 11-12 najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 OK, czarna z mlekiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADASS81 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Również wybieram się na Vag:wink: Jakby nie było to mój codzienny parking:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 scq duża czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 nocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zen86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie? Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie? Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie? Dużo aut tak ma, że świecą się 4 żarówki w tyłu, po prostu dla lepszego efektu świetlnego, żeby Ciebie było lepiej widać. W Volvo mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie? Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie? i jak jedna ci się spali to itak możesz jeździć bo pozycyjne masz nadal, gdyby byłą 1 żarówka z każdej strony byłoby więcej mandatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co tam słychać wieczorową porą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co tam słychać wieczorową porą ? ja wróciłem niedawno z pracy a u Ciebie jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- granatowy sedan b5 na klubowych ramkach widziany dzisiaj o 14.10 w Jarocinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co tam słychać wieczorową porą ? ja wróciłem niedawno z pracy a u Ciebie jak tam? o 20 skończyłem robote, przysznic, papu, godzinka dla żony, 15min na forum i spać. jutro powtórka z rozrywki ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- ja sie zmywam aasiu. nara pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to się można wku.wić na weekend... Auto zostawiłem pod blokiem u dziewczyny, wychodzę żeby do domu pojechać a tu widzę, że Volvo strzał w prawą przednią lampę otrzymało.. w sumie do wymiany: -lampa -(wycieraczka + silniczek) od swiatła -maska -błotnik -ślizgi zderzaka -pojemnik na płyn od spryskiwaczy -osuszacz klimy(czy jak to się nazywa) do lakierowania: -maska -zderzak -błotnik Idioty który to zrobił ani widu, ani słychu, monitoringu/świadków brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to nie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to się można wku.wić na weekend... Auto zostawiłem pod blokiem u dziewczyny, wychodzę żeby do domu pojechać a tu widzę, że Volvo strzał w prawą przednią lampę otrzymało.. w sumie do wymiany: -lampa -(wycieraczka + silniczek) od swiatła -maska -błotnik -ślizgi zderzaka -pojemnik na płyn od spryskiwaczy -osuszacz klimy(czy jak to się nazywa) do lakierowania: -maska -zderzak -błotnik Idioty który to zrobił ani widu, ani słychu, monitoringu/świadków brak... nie zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie? Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie? i jak jedna ci się spali to itak możesz jeździć bo pozycyjne masz nadal, gdyby byłą 1 żarówka z każdej strony byłoby więcej mandatów Ja u siebie niedawno miałem tak, że obie żarówki z lewej strony mi się spaliły. to się można wku.wić na weekend... Auto zostawiłem pod blokiem u dziewczyny, wychodzę żeby do domu pojechać a tu widzę, że Volvo strzał w prawą przednią lampę otrzymało.. w sumie do wymiany: -lampa -(wycieraczka + silniczek) od swiatła -maska -błotnik -ślizgi zderzaka -pojemnik na płyn od spryskiwaczy -osuszacz klimy(czy jak to się nazywa) do lakierowania: -maska -zderzak -błotnik Idioty który to zrobił ani widu, ani słychu, monitoringu/świadków brak... Też bardzo współczuję Ja może też wybiorę się na VAG zobaczyć... w sumie można by może tam jakoś się zgadać i od razu "spota" zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zen86 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No to Wam powiem że odłączyłem te zewnętrze postoje. Palią się tylko te kwadraty 5w a jak STOPnę to zapalają się te zewnętrzne na 21w. Wydaje mi się że tak jest lepiej. No i dziś zamontowałem tempomat. Jeszcze zakodować trzeba. Kto pomoże w Poznaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi