bielas1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hahah widzę że ciężka przeprawa mnie czeka no ale kto jak kto ale ja dam rade Więc wymienic filtry, spolerować lampy, pogrzebać przy waszych fis'ach mogę skoro chcecie oddać swoje auta w moje ręce proszę bardzo a by uniknąc upalania i innych standardów to chyba przyjadę rowerem mi póki co, niedziela pasuje;) ilu Was tak średnio jest na takim spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A to już różnie bywa, w sezonie jesienno zimowym zdarzało się, że były 3-4 osoby chociaż ostatnio chyba trochę więcej pojawia się forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 w sumie zamiast kombinować można wkorzystać ekipę i ich zacięcie zlotowe https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554681_464364280300081_505907753_n.jpg Z Grzegorzem śmigamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 trafiłem na coś takiego KRATKA AUDI A4 B6 01-05 MAŁYSZ FIRMY CARACTERE (3128280153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co o tym sądzicie Panowie??? p.s ten znaczek:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 pewnie się też wybiorę jak kupię RS4 B5 ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- rosool ten znaczek to znaczek Caractere a nie byle szajs to znana i uznana firma, ABT też robi podobne ale z oznaczeniem AS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no proszę, całe życie się człowiek uczy:decayed:, nieznajomość tego elementu i wyglądu tego znaczka wzbudziła we mnie podejrzenie jakiejś tureckiej albo chińskiej podróbki, ale dziękuję za wyprowadzenie z błędu:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zabiliscie mnie Na feldze numer 8E0601025 BA to z czego to jest? na bank od B7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 dziwne, google mówi że są oryginalne.. Ale jak mogą być ori jak ori tylko 19cali wychodziły? Pokaż fotę, ET43 czy 35 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 w chinach wszystko nabiją na feldze dzisiaj widziałem ORI felgi do Jeepa made in China Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Foty teraz nie wrzuce bo z tel. jade. jutro made in germany. felgi niw powiem uzywki i troche kosztowaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ale pisze że germany ? są jakieś znaczki ? Vario, moje póki co się trzymają prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 slo, to dobrze, gorzej by było jak by była plastelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zaryzykowałem, ale jest dobrze. Ostatnio jadąc z Krotoszyna zajebałem w taką dziurę że myślałem że nie będzie co zbierać. Ale dało rade, nic nie bije na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 niestety dziur jest w cholerę ale ja mam komfort w postaci 4 balonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tomaszu, na alleg.. jest Twoj wzor a rozne ceny. nie powiem ale podrobka tez moze byc twarda. ja mialem poprzednio chinole i mega plastelina. zadecydiwalo to o feldze iri. Te co kupilem na bank ori. wzor rs ale w 18 calach. nie chce mi sie wietzyc ze audi takiej felgi nie wypuscilo. moze i rs wychodzil na 19" ale jak ktis chcial ten wzor w 18 " na bank dostepna ori felga audi ---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Pytalem na B7 Crew i po numerze w etce felga za 2.500 zl. wiec chyba ori:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no a ile dałeś za nie jeśli można wiedzieć ? między 2 a 3 tys ? z oponami czy bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Powiem Tobe na zywca, bo zonka forum tez czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 "Boże jeśli umrę, nie pozwól mojej żonie sprzedać moich kompletów felg i zawieszenia za tyle, ile jej powiedziałem, że kosztowały..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Widzialem ta modlitwe. leje z tego. ale to trzeba widziec z obrazkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 właśnie nie mogłem znaleźć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi