Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 A jest gdzieś obok KC miejsce żeby wyjechać ? Jakiś parking czy coś ? pogoda w miarę także na świeżym powietrzu można zrobić
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie za daleko bo będę z Werą i teściową
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie za daleko bo będę z Werą i teściową gruby spot się szykuje z teściową
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 no one na zakupach zaproś teściową pogadamy z nią o glebie kołach itp
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 już czuje jak ją wytrzęsie na trasie jedź autostradą
rosool88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie za daleko bo będę z Werą i teściową znaczy się zestaw głośno mówiący na pokładzie??
Maxcudo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Arek, jakbyście gdzieś odjechali z KC to napisz mi sms'a żebym wiedział gdzie w razie co podjechać
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie za daleko bo będę z Werą i teściową znaczy się zestaw głośno mówiący na pokładzie?? coś w tym stylu ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- rezamy dzisiaj jakieś techniczne sprawy? mogę vaga wziąć jakby ktoś chciał
rosool88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tylko nie za daleko bo będę z Werą i teściową znaczy się zestaw głośno mówiący na pokładzie?? coś w tym stylu ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- rezamy dzisiaj jakieś techniczne sprawy? mogę vaga wziąć jakby ktoś chciał zabrać nie zaszkodzi
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Arek, jakbyście gdzieś odjechali z KC to napisz mi sms'a żebym wiedział gdzie w razie co podjechać Michał nie ma sprawy ktoś leci spod słowiańskiej ? to bym się dołączył Slo rezamy na parkingu coś
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 My Low Matiz rollin' on 16' - StanceWorks
Rometer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Siema, chętnie bym się podpiął pod spota, tylko nie za bardzo kumam skrót KC ? To chodzi o King Cross na bukowskiej ? Przy okazji chętnie bym skorzystał z VAG-a i błędy pokasował gdyby były takowe... Może oglądnelibyście moją sztukę i ją ocenili Mam godzinę drogi do Pozka ale chętnie bym poznał kilka osób zafascynowanych marką, bo u mnie nie mam z kim pogadać...
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 no pewnie tylko co ? niech Werka przyjedzie swoim samochodem zrobimy rewolucję ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- Siema, chętnie bym się podpiął pod spota, tylko nie za bardzo kumam skrót KC ? To chodzi o King Cross na bukowskiej ?Przy okazji chętnie bym skorzystał z VAG-a i błędy pokasował gdyby były takowe... Może oglądnelibyście moją sztukę i ją ocenili Mam godzinę drogi do Pozka ale chętnie bym poznał kilka osób zafascynowanych marką, bo u mnie nie mam z kim pogadać... tak Kc to king cross na bukowskiej to przyjeżdżaj ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Panowie jak taka pogoda to robimy na dworze spocika ?
Rometer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Chyba lepiej na dworze, wczoraj zapiłem trochę i przyda mi się w miarę świerze powietrze
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Siema, chętnie bym się podpiął pod spota, tylko nie za bardzo kumam skrót KC ? To chodzi o King Cross na bukowskiej ?Przy okazji chętnie bym skorzystał z VAG-a i błędy pokasował gdyby były takowe... Może oglądnelibyście moją sztukę i ją ocenili Mam godzinę drogi do Pozka ale chętnie bym poznał kilka osób zafascynowanych marką, bo u mnie nie mam z kim pogadać... Wpadaj, wpadaj ! Zbieramy się na -2 w King Cross. Jeśli będzie ładna pogoda to wyjedziemy na zewnątrz.
Rometer Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Może ktoś napisze mi nr tel na PW ? W razie co żebym miał kontakt
Rekomendowane odpowiedzi