slo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie podpowie ktoś jaki rozmiar torxa jest potrzebny do wykręcenia halogenów? t20
rosool88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 up dzięki już się uporałem...wydaje mi się, że te żarówki co mi podesłałeś link świecą trochę mniej na biało niż twoje...ale może dlatego, że jest jeszcze jasno na dworze
Arkadiush Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Slo jutro do Bart-S jedziesz ?
Arkadiush Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 tak no ja też jadę po 16 u niego będę a Ty ?
slo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 poczekałbym na pocztę bo ma mi przyjść zasilacz do tunera i będziemy z Bart-sem podpinać pod bezpieczniki bo sam tego nie ogarnę
Arkadiush Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 poczekałbym na pocztę bo ma mi przyjść zasilacz do tunera i będziemy z Bart-sem podpinać pod bezpieczniki bo sam tego nie ogarnę aha no czaje Ciebie Tomku ale trzeb rezać
Pepin Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie, szybkie pytanie... Pacjent A4 B7 S-line Avant, kolor czarny, srebrne relingi i ramki wokół szyb, bixenony na białym kierunku, grill od RS4 z czarna ramką i mam dylemat co zrobić z ramką do tablicy. Oryginalnie jest koloru szarego/ grafitowego, ale widziałem na różnych zdjęciach że bywały i czarne, ale pewnie były malowane. Jak sądzicie, lepiej zostawić ori czy pomalować na czarno? pod kolor karoserii? raz myślę że zostawić, a raz że pomalować, i sam już nie wiem co zrobić są też takie blendy gładkie które w ogóle nie są przygotowane pod tablice rejestracyjne
Arkadiush Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Audi S4 B5 345 PS | eBay fajna nawet ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Audi A4 B5 1.8 Turbo Quattro Showcar Einzelstück Tuning S4-Style | eBay miażdży suty:slina:
rosool88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a masz nowe klosze ? nie nie mam nowych, to trzeba odbłyski te tylne zmienić czy jakieś inne konkretne?
rosool88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 teraz jak wracałem do domu to na parkingu sprawdziłem jak się prezentują...światło jest o niebo lepsze niż ze starych żarówek, ale nie jest to taka biel jak u Ciebie:kwasny:
Piechol Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie, szybkie pytanie... Pacjent A4 B7 S-line Avant, kolor czarny, srebrne relingi i ramki wokół szyb, bixenony na białym kierunku, grill od RS4 z czarna ramką i mam dylemat co zrobić z ramką do tablicy. Oryginalnie jest koloru szarego/ grafitowego, ale widziałem na różnych zdjęciach że bywały i czarne, ale pewnie były malowane. Jak sądzicie, lepiej zostawić ori czy pomalować na czarno? pod kolor karoserii? raz myślę że zostawić, a raz że pomalować, i sam już nie wiem co zrobić są też takie blendy gładkie które w ogóle nie są przygotowane pod tablice rejestracyjne ja jak zmieniłem grill na czarny to blende tez wymianialem na czarna, koszt w ASO ok. 200 PLN jeśli dobrze pamietam Ale teraz w dobie plastidipa to chyba bym pomalowal grafitowa
farmer91 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 jutro zrobie foto to wrzuce... najgorsze jest to ze jakby była ori czarna to i tak bym pewnie nie wiedział jaki ma nr, bo te debile w ASO to nic nie wiedzą :/...
niestandardowy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Vario, zamawiasz yen plastidip? czy zamowic we wlasnym zakresie? wlasbie wygralem aukcje z grilem i juz do mnie jutro leci
Rekomendowane odpowiedzi