Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 spoko mamy fony mamy gygy , damy radę
Młodzik Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 mnie 25 też nie będzie bo bede na stoku śmigał :decayed:
fantastic Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no mnie tez nie bedzie jeszcze - na chacie bede od 6-19 lutego - mam nadzieje ze w tym czasie bedzie spot
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no mnie tez nie bedzie jeszcze - na chacie bede od 6-19 lutego - mam nadzieje ze w tym czasie bedzie spot będzie na bank ... chcemy zobaczyć Twój nowy nabytek poza tym
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 POZNAŃ RZĄDZI I RZĄDZIĆ BĘDZIE ZAWSZE I WSZĘDZIE
Musashi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 chyba Musaszi ogarnia szwabski on jest ja taki szwabek co do szwabskiego to w stopniu wystarczającym ogarniam ten język co znaczy stopień wystarczający....?? chodzi o bajerowanie kobitek jeśli o to chodzi to perfect zazdroszczę Maciek .... dobrze wiedzieć :gwizdanie: ja wiem czy jest czego? niemki nei za piekne [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 19:36_________________________________________________ TARNOBRZEG PANY no widzisz ja tu juz zrobilem z ciebie poznaniaka i wszystkich z wspolnych spotow
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Azunia a Ty co myślisz o tym wyjeździe ??
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 ciekawy pomysł no ale co piszecie się z Yelo ??
Azunia Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zobaczymy, wstępnie można powiedzieć że tak, ale zależy kiedy, wiesz, dziecko, praca.... Na tą wiosnę jest już trochę planów więc nic nie wiadomo. A jakie są koszty tej przyjemności?
Musashi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 zalezy od opcji, pierwotnie pomysl dotyczyl muzeum. ale mozna przeciez zobaczyc jak rodzi sie autko od podstaw. pisalem w watku o wyprawie. to juz troche drozej... sadze ze w przyszlym tygodniu bedziemy mogli podac koszty i zaproponowac terminy
variocustoms Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Siemka ludki, dzisiaj testowałem MB CLS 350 z 270 kuni pod maską nieźle zasuwa, tylko, że na letnich oponkach to nie mogłem za bardzo skrzydełek rozwinąć, spokojna jazda Piła Poznań do 120 i spalanie 10,4 - najfajniejsza jest pneumatyka w tym aucie Pozdro
Azunia Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 odnośnie pomysłu wyjazdu własnymi autkami, sądzę że nie jest on dobry, przecież jak każdy wyda na paliwko do autka więcej niż razem na autokar, a można wynająć jakiś porządny wozik, gdzie wygodnie się pojedzie, a rozmawiać z nimi można po angielsku, poza tym jak tam jeżdżą wycieczki, to powinni mieć tłumacza, który będzie mówił również po polsku.
fantastic Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja sie pisze na INGLO.... ale tylko wtedy jak bede w domu
Musashi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 odnośnie pomysłu wyjazdu własnymi autkami, sądzę że nie jest on dobry, przecież jak każdy wyda na paliwko do autka więcej niż razem na autokar, a można wynająć jakiś porządny wozik, gdzie wygodnie się pojedzie, a rozmawiać z nimi można po angielsku, poza tym jak tam jeżdżą wycieczki, to powinni mieć tłumacza, który będzie mówił również po polsku. furkami bysmy lecieli po kilka osob/auto. a tlumacza nie PL maja
Azunia Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 furkami bysmy lecieli po kilka osob/auto. a tlumacza nie PL maja chyba max po 5 os./auto, ale sądzę że lepiej autokarem :gwizdanie: trochę cienko z tym tłumaczem
Młodzik Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 czołem już jestem za dużo to tu nie popisaliście [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 20:41_________________________________________________ja też jestem za Busem bo wtedy będzie bardziej wesoło
Azunia Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja też jestem za Busem bo wtedy będzie bardziej wesoło tym bardziej jak ktoś sie z kimś zacznie kłócić, a komputera nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi