Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 TY, to wez też z soba, ta ktora miales w awatarze jakis czas temu, bede z nia siedział :gwizdanie: wydrukuję Ci zdjęcie , albo na koma Ci wyślę tapetkę y tam, i co mam gadac z kawalkiem kartki tak to bym jej opowiedzial o audi, i wyjaśnił wyzszosć zabawy drążkiem recznej skrzyni biegow nad automatczyna
Młodzik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to weźmiesz to zdjęcie przykleisz sobie na panią z lateksu i gotowe :decayed:
Iverson Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to weźmiesz to zdjęcie przykleisz sobie na panią z lateksu i gotowe :decayed: łoł i miałbyś zawsze kompankę do "rozmowy" kiedy byś tylko zechciał
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to weźmiesz to zdjęcie przykleisz sobie na panią z lateksu i gotowe :decayed: hoho, a ty skad wiesz ze sa takie precioza
Iverson Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 http://www.zedge.net/wallpapers/2353730/aylar-lie-wallpaper/ http://www.zedge.net/wallpapers/2350616/aylar-wallpaper/ prywatne fotki mojej koleżanki do ściągnięcia na koma :naughty:
Młodzik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to weźmiesz to zdjęcie przykleisz sobie na panią z lateksu i gotowe :decayed: hoho, a ty skad wiesz ze sa takie precioza słyszałem ostatnio na spocie
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to weźmiesz to zdjęcie przykleisz sobie na panią z lateksu i gotowe :decayed: hoho, a ty skad wiesz ze sa takie precioza słyszałem ostatnio na spocie dobra dobra, nie tlumacz sie i nie zganiaj na kolegow z klubu. to fajne chlopaki i o takich bezecenstwach nie rozmawiaja swintuchu
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 :embarrassed: wstydz sie wstydz, kawalerze. ojciec dyrektor tego na pewno nie pochwali :bicz3: :polew:
Młodzik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojciec dyrektor jest miłosierny, za odpowiednią opłatą da mi rozgrzeszenie :tongue4:
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojciec dyrektor jest miłosierny, za odpowiednią opłatą da mi rozgrzeszenie :tongue4: i do tego kare, 10 lat sluchania radyjka babci, bez przerwy
Młodzik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojciec dyrektor jest miłosierny, za odpowiednią opłatą da mi rozgrzeszenie :tongue4: i do tego kare, 10 lat sluchania radyjka babci, bez przerwy co to za kara, jeśli i tak wciąż go słucham :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojciec dyrektor jest miłosierny, za odpowiednią opłatą da mi rozgrzeszenie :tongue4: i do tego kare, 10 lat sluchania radyjka babci, bez przerwy co to za kara, jeśli i tak wciąż go słucham :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a ile placa? moze tez sie przerzuce?
Młodzik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojciec dyrektor jest miłosierny, za odpowiednią opłatą da mi rozgrzeszenie :tongue4: i do tego kare, 10 lat sluchania radyjka babci, bez przerwy co to za kara, jeśli i tak wciąż go słucham :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a ile placa? moze tez sie przerzuce? co z Ciebie za materialista! tam jest zawsze najlepsza lista przebojów: Kazanie ojca prowadzącego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja to nawet nie wiedziałem że takich pobożnych mamy w klupie A4
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ale na tym zdjęciu nie widać dokładnie czy to Ty
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 zgodnie, z jednogłośna opinia, jaka dotarla do mnie po wrzuceniu projektu loga, przez madasa - umieszczam jego projekt w podwieszeniu naszego watku spotowego. gratulacje, madas, liczymy na podobna inicjatywe i zaangazowanie, rowniez w przyszlosci :th:
Rekomendowane odpowiedzi