Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba :(

ja część zawaliłem z powodu że byłem młody i tak nie bardzo sie tym zajmowałem(za duże zaufanie do pracowników) ja wciąż gdzieś na wakacjach o oni mnie tak skubali i skubali a jak sie ocknąłem to było za późno...[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:29_________________________________________________

madas, jestem mocno zapracowany i nie wiem czy dam radę, jutro mam trip do Wawy. O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba :(

każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić :good:

Adamie zgadzam sie :notworthy: :notworthy: :notworthy:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak wtrącając .... właśnie przed chwilą wracałam z pracy i to co mnie obkręciło na skrzyżowaniu :shocked: jak wryta czekałam aż się zatrzymam!!!!!!!

Jest masakrycznie ślisko,pada marznący deszcz i na drodze totalna szklanka.Jak komuś dziś się zachce nocnej jazdy to niech sobie ją z głowy wybije

dzięki za info koleżanko :cool1: nie mam jeszcze towaru :gwizdanie:

Opublikowano

tak wtrącając .... właśnie przed chwilą wracałam z pracy i to co mnie obkręciło na skrzyżowaniu :shocked: jak wryta czekałam aż się zatrzymam!!!!!!!

Jest masakrycznie ślisko,pada marznący deszcz i na drodze totalna szklanka.Jak komuś dziś się zachce nocnej jazdy to niech sobie ją z głowy wybije

no ja już dziś troche sobie pojeździłem ale na szczęście bez większych wrażeń ;)

Opublikowano

każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić :good:

mów mi mistrzu :kox:

Opublikowano

Spadam na chwilę

Opublikowano

bez przesady :sesese: :sesese: :sesese:

Opublikowano

Ty znowu sobie słodzimy jak pedałki aż wszyscy zwiali :mysli: może bardziej wulgarnie bo na spoty nie przyjadą ...k**** :evil:

Opublikowano

ja to chyba powinnam się do Ciebie na lekcje genialnego interesu umówić :naughty:

Opublikowano

to jak mam pisać? Ty ku*** , Chu**, Du***??? :kox: :kox: :kox:

lepiej nie bo na spocie mi zęby wybijesz :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:37_________________________________________________

ja to chyba powinnam się do Ciebie na lekcje genialnego interesu umówić :naughty:

do mnie czy do Adama?

Opublikowano

to jak mam pisać? Ty ku*** , Chu**, Du***??? :kox: :kox: :kox:

lepiej nie bo na spocie mi zęby wybijesz :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:37_________________________________________________

do mnie czy do Adama?

do ciebie bo adasia interes jest kiepski hyhyhy :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:46_________________________________________________dzindobry

Opublikowano

Chyba bez większego znaczenia... :kox: z tego co widzę to jednemu i drugiemu jakoś się śmiga :wink4:

a ja jak na razie to totalny nowicjusz w interesach jestem :gwizdanie:

Opublikowano

a skąd wiesz? zaglądałeś mu w spodnie??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mój kiepski?? :shocked: ...praca z samymi kobitkami i to ładnymi :gwizdanie: nie Tetis ?? :gwizdanie:

Opublikowano

Chyba bez większego znaczenia... :kox: z tego co widzę to jednemu i drugiemu jakoś się śmiga :wink4:

taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2: :banan2: :banan2:

Opublikowano

mój kiepski?? :shocked: ...praca z samymi kobitkami i to ładnymi :gwizdanie: nie Tetis ?? :gwizdanie:

:oklaski: :buziak: az masz z to buziaka

Opublikowano

taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2: :banan2: :banan2:

Ty mi nie strasz koleżanki a przy okazji kontrahentki :no:

Opublikowano

czy Ty z Tetsi pracujesz?? :mysli: :mysli:

Opublikowano

taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2

spokojna moja głowa...juz ja z wami sobie poradzę :naughty::kox: nie z takimi juz sobie radziłam :wink4:

Opublikowano

taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2

spokojna moja głowa...juz ja z wami sobie poradzę :naughty::kox: nie z takimi juz sobie radziłam :wink4:

my jesieśmy inni niż wszyscy :afro:

Opublikowano

tak Mlodzik współpracujemy od kilku lat :naughty: