Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a po co na PW?? :cool1:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 15:13_________________________________________________http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 15:16_________________________________________________http://www.allegro.pl/item558183491_najlepszy_interfejs_usb_vag_kkl_we_wtyku_obd2.html

te sie nadaja tylko do B6 wlacznie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

łooo to lypa ,że zmienili wtyczkę :confused4::cool1:

Opublikowano

łooo to lypa ,że zmienili wtyczkę :confused4::cool1:

wtyczka tak sama, ale dolozyli CAN

Opublikowano

Musashi to podaj jakiego Vag-Coma zakupić [br]Dopisany: 18 Luty 2009, 17:14_________________________________________________Gdzie wszyscy uciekli? Zdjąłem dzisiaj własnoręczne te nieszczęsne chlapacze :) auto wygląda ładniej ale z chlapaczami było widać bardziej glebę - nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ???

Opublikowano

dzwoniłem dziś do ASO i okazało się że we wrześniu miałem wymieniany pasek rozrządu :gwizdanie: :naughty: czyli na nowym mam przekulane dopiero 11tys. km :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ???

:good: dokładnie, wg mnie jest za nisko - przy takiej feldze opona nie powinna wchodzić w nadkola, gdy zrównasz opony z nadkolami będzie super :good:

Opublikowano

nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ???

:good: dokładnie, wg mnie jest za nisko - przy takiej feldze opona nie powinna wchodzić w nadkola, gdy zrównasz opony z nadkolami będzie super :good:

według mnie wygląda toje autko fajnie na tej glebie ale chodzi jeszcze o komfort na naszych, polskich, dziurawych drogach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Przód już jest 5 mm ponad oponę, ból w tym, że Audi ma rozdmuchane nadkola co trochę szpeci auto, szczególnie tył bez dystansu to nie wygląda za ładnie :sick3:

Opublikowano

Gdzie wszyscy uciekli?

jak to wszyscy?? a Ja i pet3r :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 17:53_________________________________________________

Przód już jest 5 mm ponad oponę, ból w tym, że Audi ma rozdmuchane nadkola co trochę szpeci auto, szczególnie tył bez dystansu to nie wygląda za ładnie :sick3:

no to jest prawda, że albo szeroki bucik albo dystans :gwizdanie:

Opublikowano

mlody, sam komfort jazdy slalomami nie jest zły, stan naszych dróg wszyscy znamy i obcieranie plastikami ew. śrubami pod autem do miłych nie należy - ale nie tylko dla lansu założyłem gwint - #1 trakcja, potem trakcja itd itd

Opublikowano

mlody, sam komfort jazdy slalomami nie jest zły, stan naszych dróg wszyscy znamy i obcieranie plastikami ew. śrubami pod autem do miłych nie należy - ale nie tylko dla lansu założyłem gwint - #1 trakcja, potem trakcja itd itd

ja mam zawieszenie od S4 i uważam to za doskonałe połączenie komfortu i trakcji, dużo jeżdżę z Bartek_po_87 jego A4,a on ma tam gwinty założone i powiem Ci, że mi na dłuższej trasie jedzie się fatalnie a od słabej amortyzacji plastiki zaczynają mu piszczeć. Wszystko oczywiście zależy od tego kto co lubi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

mlody ja mam regulację twardości ustawione na street i czasami wydaje mi się za miękkie, co innego jak się kupuje sztywny zawias bez regulacji i człowiek się męczy[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 18:11_________________________________________________Powitać spamowicza madasa :)

Opublikowano

mlody ja mam regulację twardości ustawione na street i czasami wydaje mi się za miękkie, co innego jak się kupuje sztywny zawias bez regulacji i człowiek się męczy

Aaa... to co innego ale sam twardy zawias jak dla mnie jest fatalny[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 18:12_________________________________________________madasik uszykowany jesteś?? A Ty Vario jedziesz dzisiaj z nami??

Opublikowano

dlatego zamontowałem z regulacją, zawsze można utwardzić lub zmiękczyć :)

Opublikowano

idę na kręgle :kox:

Opublikowano

mlody mam kupę roboty i za grube palce do ciasnych dziurek w kulach, muszę jechać z klientem kupić laptopa i potem przerzucić jego dane ze starego itd itd

bawcie się dobrze jak by co

Opublikowano

mlody mam kupę roboty i za grube palce do ciasnych dziurek w kulach, muszę jechać z klientem kupić laptopa i potem przerzucić jego dane ze starego itd itd

bawcie się dobrze jak by co

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no co mlody, mam potem z palcem w dziurce do domu wracać, a kto biegi będzie zmieniał???

madas możesz mi wkleić linka do regulaminu klubu :a4fan: bo nie mogę znaleźć

Opublikowano

no co mlody, mam potem z palcem w dziurce do domu wracać, a kto biegi będzie zmieniał???

madas możesz mi wkleić linka do regulaminu klubu :a4fan: bo nie mogę znaleźć

http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html