Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o jeny ja uwielbiam kakao ...masakrycznie - PYSZKA :kox:

browar jest :good:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co.... zawsze u niego kupujesz ??

Nie, pojechałem oblookać A4ke dla kolegi za Poznań, nie pamiętam miejscowości bo strasznie mała mieścina, kupiliśmy ją i pózniej zatrzymaliśmy się u was, ale tylko jeden szczegół mnie wkurzył, dużo u was tej kostki na ulicach :decayed:

jakiej kostki :mysli:

Opublikowano

ale nalewka z babciami mi sie kojarzy :naughty:

foch... :decayed:

Opublikowano

a co.... zawsze u niego kupujesz ??

Nie, pojechałem oblookać A4ke dla kolegi za Poznań, nie pamiętam miejscowości bo strasznie mała mieścina, kupiliśmy ją i pózniej zatrzymaliśmy się u was, ale tylko jeden szczegół mnie wkurzył, dużo u was tej kostki na ulicach :decayed:

jakiej kostki :mysli:

W centrum, na nisko profilówce kozacko się jezdzi :decayed::kox:

Opublikowano

ej Wojtek ale to pozytywnie :good:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:20_________________________________________________

W centrum, na nisko profilówce kozacko się jezdzi :decayed::kox:

ale w Krakowie tez macie mnóstwo kostki .... uwielbiam Kraków .... jak będę to wpadne do Was na spota :naughty:

Opublikowano

ej Wojtek ale to pozytywnie :good:

przecież się nie gniewam :wink4: po prostu lubię czasem dziabnąć słodką wiśniówkę czy też pigwówkę :cool1: pyszka :kox:

Opublikowano

nie znam pigwówki :mysli:

Opublikowano

dobra nara wszystkim spadam :hi: :hi:

Opublikowano

ale w Krakowie tez macie mnóstwo kostki .... uwielbiam Kraków .... jak będę to wpadne do Was na spota :naughty:

Ale wiesz madas26 kostkę też mamy tylko na rynku, jak załatwisz sobie pozwolenie to pojezdzimy wokół sukiennic a pózniej po wawelu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:23_________________________________________________

dobra nara wszystkim spadam :hi: :hi:

:hi:

Opublikowano

ja mam wjad wszędzie jako VIP Krakowski :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

nie znam pigwówki :mysli:

jak kiedyś będzie spot bez samochodów to może poznasz... :wink4:_________________________________________________

google zna :naughty:

pigwa08.jpg

Opublikowano

U mnie post i zamiast browara herbata :(

Opublikowano

Ale wiesz madas26 kostkę też mamy tylko na rynku, jak załatwisz sobie pozwolenie to pojezdzimy wokół sukiennic a pózniej po wawelu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:23_________________________________________________

e po Wawelu to ja kiedyś biegałem wiosenną porą na studiach .. od Polibudy aż po kopiec Kościuszki ... :gwizdanie:

Opublikowano

Zmykam panowie

Tak jakoś dziwnie chorobowo się dzisiaj czuje :embarrassed: pewnie Adaś mnie zaraził :wink4:

spokojnej nocki :hi:

Opublikowano

e po Wawelu to ja kiedyś biegałem wiosenną porą na studiach .. od Polibudy aż po kopiec Kościuszki ... :gwizdanie:

gdzieś Ty studiował :mysli:

Opublikowano

To zapraszamy do Kazika (Kazimierz) jak będziemy pić z Cubrem i resztą to zobaczymy czy wpuszczą VIP'a Krakowskiego :naughty:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:32_________________________________________________

To żeś się nabiegał :decayed::kox:

Opublikowano

To zapraszamy do Kazika (Kazimierz) jak będziemy pić z Cubrem i resztą to zobaczymy czy wpuszczą VIP'a Krakowskiego :naughty:

spoko podwine kiece i wlece :naughty: tylko dasz mi namiary tego Kazika :naughty:

Opublikowano

Pablo pisz z sensem bos tak napisał jak by Kaizmierz to był jakiś kolega :polew: :polew: :polew:

ps. Dobry Wieczór Poznań :hi:

Opublikowano

To żeś się nabiegał :decayed::kox:

No nie do końca .. bo to co roku sztafeta akademicka była ... bieg Kościuszkowski ;) i zwykle 5ciu nas biegało

Pablo pisz z sensem bos tak napisał jak by Kaizmierz to był jakiś kolega :polew: :polew: :polew:

No jak można nei wiedzieć co to Kazimierz w Krakowie :cool1:

Opublikowano

vario-tech: pytalem wczoraj u Ignaszaka i powiedzieli mi za przeglad przy 60 tys km - 1100-1200 zl minus 5% :mysli: :mysli: