Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówiłem że mlodzik z musashim wpadają a teraz chwilowo jest sam mlodzik :gwizdanie:

u adama jak zawsze pełna chata,a impra od poniedziałku do niedzieli :cool1: :cool1: :wink4:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mówiłem że mlodzik z musashim wpadają a teraz chwilowo jest sam mlodzik :gwizdanie:

u adama jak zawsze pełna chata,a impra od poniedziałku do niedzieli :cool1: :cool1: :wink4:

jeszcze troche beda z laptopami wpadac i gadac na forum :polew: :polew:

Opublikowano

jeszcze troche beda z laptopami wpadac i gadac na forum :polew: :polew:

czasami kto wie :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:35_________________________________________________Nikus jakie masz alusy w swojej niuni, zawias masz na dół czy seria,chodzi mi o rozmiar felunku :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:36_________________________________________________chodzi o zestaw na okres letni :good:
Opublikowano

zawias gwint wiec ciezko okreslic... ale jest to cos kolo -40

felga 18x8 na niej guma 225/40 :wink4:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:38_________________________________________________w moim profilu masz link do "mojej A4" wiec mozesz zobaczyc :)

Opublikowano

a et jakie[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:39_________________________________________________

felga 18x8 na niej guma 225/40 :wink4:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:38_________________________________________________w moim profilu masz link do "mojej A4" wiec mozesz zobaczyc :)

nie o to chodzi bo mam do swojej 18 8,5 cala et30 zawias -35mm i nie wiem czy bedzie przycierac ,a jaki masz gwint i ile kosztowało
Opublikowano

a et jakie[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:39_________________________________________________

nie o to chodzi bo mam do swojej 18 8,5 cala et30 zawias -35mm i nie wiem czy bedzie przycierac ,a jaki masz gwint i ile kosztowało

ET nie pamietam ale chyba 35... gwint mam KW INOX z nierdzewki... kupowalem uzywany za 1300 komplet[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:43_________________________________________________a moze ET 28 :mysli:

Opublikowano

ET nie pamietam ale chyba 35... gwint mam KW INOX z nierdzewki... kupowalem uzywany za 1300 komplet[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:43_________________________________________________a moze ET 28 :mysli:

mówisz że może ET28 to wychodziły by poza obrys auta chybabo u mnie et30 z przodu delikatnie wystają a tył jest idealnie :mysli: :mysli:
Opublikowano

pozdro z Kalyszfornyy , poety :decayed::tongue4:

Opublikowano

siema Ive :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:56_________________________________________________gdzieś ty sie podziewał :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

właśnie z Tbg wróciłem i jestem niezdatny , bo mnie choroba męczy , a jutro rano do Pruszkowa na szkolenie :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

siema :hi:

mówisz że może ET28 to wychodziły by poza obrys auta chybabo u mnie et30 z przodu delikatnie wystają a tył jest idealnie :mysli: :mysli:

u mnie jest prawie rowno z rantem... moze faktycznie 35 :mysli: ale wiem ze w B6 jest troche inaczej niz w B5...

Opublikowano

siema :hi:

u mnie jest prawie rowno z rantem... moze faktycznie 35 :mysli: ale wiem ze w B6 jest troche inaczej niz w B5...

wiem że jest inaczej tylko zastanawiam sie czy nie będzie przycierać od zewnątrz :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:07_________________________________________________

właśnie z Tbg wróciłem i jestem niezdatny , bo mnie choroba męczy , a jutro rano do Pruszkowa na szkolenie :wallbash: :wallbash:

to masz przechlapane szybkiego powrotu do zdrowia :good: :good:
Opublikowano

wiem że jest inaczej tylko zastanawiam sie czy nie będzie przycierać od zewnątrz :mysli: :mysli:

u mnie przyciera tylko lewa strona w zakrecie w prawo i to bardzo delikatnie...

ale w niedziele jestes? :cool1:

Opublikowano

choćby Musashi musiał po mnie przyjechać, to jestem :good::decayed:
Opublikowano

oczywiscie mam na mysli przod... tyl nic nie ociera...[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:12_________________________________________________

choćby Musashi musiał po mnie przyjechać, to jestem :good::decayed:

:oklaski: :good:

Opublikowano

licytacja się po malutku rozkręca :kox:

Opublikowano

wiem... jeszcze 6 osob... czekamy :cool1:

Opublikowano

IVE byłem w Kaliszforni przed wyjazdem do SE - troche tam pedalsko jest ale ogólnie miło :decayed: