Dygu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 dziś wpadła świeżo obszyta kiera od Raggi góra, dół czarna skóra boki perfora dzieki Ragga oraz pomalowalem żarówki na czerwono w fisie bo ten pomaranczowy fis mnie drażnil i doszła kontrolka zapięcia pasów ogarnalem rowniez podswietlenie tablicy rejestracyjnej, wymylem porzadnie lampki i zapodalem ledy :-) spodobal mi sie kolor i mysle zeby w calym wnetrzu zapodac led a zamiast xenonu w halogeny zapodac ledowe h7. co wy na to ? sory za syf w aucie ;P
Frimuś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fajniutko idziesz z modzeniem http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/zielony-avancior-lukas-=-gwint-18-wlepy-240592/
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Po co chcesz dawać led w halogeny?? ma to słuzyć jako dzienne? bo ta żarówka nie daje wystarczajacego oswietlenia na drodze:wink:
Dygu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jakby to powiedzieć od swiecenia sa xenony niedlugo bixy, to poprostu ma wygladac bo ta żółć do mnie nie przemawia
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ale one nie swiecą(oświetlają) pamietaj:wink:
slavko87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ładny avant. Fotele słuszne i w elektryce. Plany też zacne i reszta modow na plus.Chcesz graty pod 4el szyby?
Dygu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a masz razem z wiazka do przed lifta? bo poliftowa wiazka nie pasi p&p
slavko87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 niestety polift wiazka ale boczki spasuja i panel 4x el szyby
Dygu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jesli juz chcialbym kupic w komplecie calosc wiec narazie odpada thx
deal Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ladne A4 bardzo podobne do mojej dobre mody i plany tylko to drewno nie bardzo...
Rekomendowane odpowiedzi