Puerto Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam wszystkich szukam listwy do mojej a4 i niestety nie nic. potrzebuje tej długiej co leci pod drzwiami , prwdopodobnie jak ktos montował podnosnik to wyłamał mi troche przed tylnym lewym kołem. nie wie ktos gdzie moge dostac taka listwe ?? z gory dziekuje i pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 2006-08-04, 17:09 ] przed rozpoczęciem korzystania z forum grzecznie jest przestawić się w dziale Newbie
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 w aso to zawsze sie wszystko dostanie ale po jakich cenach,przewaznie kosmicznych i na dodatek zawsze na zamowienie
Gość rob Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 w aso to zawsze sie wszystko dostanie ale po jakich cenach,przewaznie kosmicznych zgadza się ceny są absurdalne :???:
bushi Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja kupuję takie rzeczy w sklepach zaopatrująch blacharzy i lakierników. Więc polecam takie sklapy które specjalizują się w częściach karoserii. Często oferują tańsze zamienniki ale także orginały po o wiele niższych cennach niż ASO.
Krzychu88 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 kup uzywke cena 100zl tez kupowalem od goscia ktory mial a4 na czesci a znalazlem go na allegro
Radek321 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 1. Na allegro 2.U ludzi co zangli samochody na części ściągają 3. Na giełdziesamocodowej
Rekomendowane odpowiedzi