Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Czarne S4 2.7BiT, 300KM, zderzak RS4, bi-xenon, 2din

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jest kurna sprawca tego ze moja kwitnie w polu :evil: narazie juz nie cuduj wiecej takich numerow :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

i jest kurna sprawca tego ze moja kwitnie w polu :evil: narazie juz nie cuduj wiecej takich numerow :tongue4:

E tam twoja juz na garazu pewnie :P Daniel Ci tylko tak mowil ze ja sprawcą a sam spi do 16 a pozniej tego efekty sa :polew: nie no zart :P Nie chciał bym już takiego numeru bo troche $$$ pochłonoł ;p Były by nowe turbiny do tamtego ;(

Opublikowano

to ze spi to ja wiem i to nie zarty :polew: ja szukam turbo i nie ma szkoda by sie jakies skromne 400 zrobilo ciekawe jak by latalo :gwizdanie: a ty jezdzil bez zderzaka dobry bandzior :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to ze spi to ja wiem i to nie zarty :polew: ja szukam turbo i nie ma szkoda by sie jakies skromne 400 zrobilo ciekawe jak by latalo :gwizdanie: a ty jezdzil bez zderzaka dobry bandzior :naughty:

Nie rozumiem?:D nie no zderzak był jezeli chodzi ci o lawet ale niestety nie weszla by ze zderzakiem wiec zdjety od razu. Ogolnie fmic tez musieli zdjac zeby ja wciagnac :polew:

Opublikowano

widzę że mohery oglądały całą akcje :polew:

Opublikowano

ty masz zwykłe lampki czy Bixa tam?

Opublikowano
  • Autor

To zdjecie dobre :polew: teraz zauważylem dopiero :naughty: Krycha widze ze Ciebie takie pociagaja skoro zauważyłeś :polew: :polew: :polew:

Bi-Xenon

Opublikowano

To zdjecie dobre :polew: teraz zauważylem dopiero :naughty: Krycha widze ze Ciebie takie pociagaja skoro zauważyłeś :polew: :polew: :polew:

Bi-Xenon

no racja nawet w tytule masz :rolleyes:, skrobnij PW ile cenisz za nie :wink4:

a tą elektrykę pod tylne szybki Kasku łyknął w końcu :naughty:

Opublikowano

mi sie bardziej bez zderzaka podoba :good: moja tez wroci laweta ale u mnie nie powinno byc tak tragicznie.teraz masz zdrowiutki motor to trzeba wszadzic jakies zdrowiutkie k04 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Bi-Xenon

no racja nawet w tytule masz :rolleyes:, skrobnij PW ile cenisz za nie :wink4:

a tą elektrykę pod tylne szybki Kasku łyknął w końcu :naughty:

W sobote bo musze sie zorientowac czy qwerty robi jescze lampy czy nie i oglnie jak to sie ceni :P Nie wiem wkoncu niby mial wziasc ale co i jak to nie wiem. Nie pytalem go pozniej. Moze napisze zaraz :P [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 21:37_________________________________________________

mi sie bardziej bez zderzaka podoba :good: moja tez wroci laweta ale u mnie nie powinno byc tak tragicznie.teraz masz zdrowiutki motor to trzeba wszadzic jakies zdrowiutkie k04 :wink4:

Czy ja wiem. Powiem Ci ze w porownaniu do tego co mialem to zap$eprz# teraz wiec nie wiem czy jest sens, a poza tym ja biedny student teraz to nie wiem czy bym sie z kasa ogarnal

Opublikowano

ja jestem biedniejszy student i teraz obrona to ile no opijanie potrzeba :polew: fura zapierdziela bo msc nie jezdziles poczekaj jeszcze z tydzien to juz tak nie bedzie zapierdzielac.ale to chyba z kazda moca tak jest hehe

elektryka idzie do kumpla rsa ale z nosba zacieciem to dobre pol roku :polew:

Opublikowano

ja jestem biedniejszy student i teraz obrona to ile no opijanie potrzeba :polew: fura zapierdziela bo msc nie jezdziles poczekaj jeszcze z tydzien to juz tak nie bedzie zapierdzielac.ale to chyba z kazda moca tak jest hehe

uuu, miałem chrapkę na nią :polew:, no widać Nosb coś robota zaalony nawet na forum sie nie pojawia, zajeździcie go tam w tym garażu :polew:

Opublikowano
  • Autor

uuu, miałem chrapkę na nią :polew:, no widać Nosb coś robota zaalony nawet na forum sie nie pojawia, zajeździcie go tam w tym garażu :polew:

Chłopak wczoraj do 23 składał moja to pewnie dzisiaj spi caly dzien :naughty:

Opublikowano

nie no wstal bo nawet moja na garaz zabral :polew: :polew: :polew: tylko ciekawe czy bedzie robil czy na zimowanie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie no wstal bo nawet moja na garaz zabral :polew: :polew: :polew: tylko ciekawe czy bedzie robil czy na zimowanie :decayed:

Z tego co wczoraj mowil to wprowadzil ja tylko po to zeby zdjecie zrobic i Ci wyslac :mysli: :mysli: :mysli: nie no zart :polew: :polew: nie ma co Cie stresowac:P

Opublikowano

znajoma lawetka :decayed:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Pare nowych i najprawdopodobniej ostatnich fotek Audi :P

W przyszłym tygodniu możliwe że zmieni właściciela i najprawdopodobniej wygląd i pare innych rzeczy :)

img8368p.jpg

img8369w.jpg

img8370u.jpg

img8371r.jpg

img8372x.jpg

img8373c.jpg

Opublikowano

Sprzedaż takiego auta oznaczać może jedynie zmiane na coś lepszego, co w chwili obecnej jest trudne bo ta S4 jest mega:decayed:

Co będzie??

Opublikowano

piekna az szkoda sprzedawac :slina::slina::slina:

Opublikowano

to sprzedajesz ja w calosci czy na czesci bo mialem sie ciebie o swapa pytac :) ?