Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Czarne S4 2.7BiT, 300KM, zderzak RS4, bi-xenon, 2din

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja ci dam ulep :bicz3: :bicz3: zderzak generalnie jescze do ogarnięcia ale wszystko w swoim czasie :)

Opublikowano

Ja ci dam ulep :bicz3: :bicz3:

:tongue4: :tongue4: żarcik
Opublikowano

czyli jednak zostaje? :gwizdanie:

Opublikowano

a dlaczego zderzak z rs?? s mi się bardziej widzi... o chyba ze Ty masz odwrotnie...

Opublikowano

co odwrotnie?

Opublikowano
  • Autor

czyli jednak zostaje? :gwizdanie:

Znaczy powiem Ci tak jak się ktoś znajdzie to sprzedaje ale chce zeby to bylo ogarniete wiec robie :naughty:

a dlaczego zderzak z rs?? s mi się bardziej widzi... o chyba ze Ty masz odwrotnie...

Mi sie od Rs-ki duzo bardziej podoba, bardziej agresywny wyglad :naughty:

Opublikowano

Kamuś masz te DV od Sida jeszcze?? Jak one Ci się sprawują bo moja chyba coś nie bangla. Gdzieś ciśnienie spierd... a robiony miałem cały dolot i nadal to samo :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Kamuś masz te DV od Sida jeszcze?? Jak one Ci się sprawują bo moja chyba coś nie bangla. Gdzieś ciśnienie spierd... a robiony miałem cały dolot i nadal to samo :confused4:

Mam je dalej i wydaja sie dobre bo sprawdzal je tamten men przed załozeniem :)

Opublikowano

Osobiscie bardzo mi sie podoba te autko, kto mu zabroni zrobic tak jak chce? w koncu on tym jezdzi i jemu ma sie podobac, zycze milej jazdy i bezawaryjnej:)

Opublikowano

Osobiscie bardzo mi sie podoba te autko, kto mu zabroni zrobic tak jak chce? w koncu on tym jezdzi i jemu ma sie podobac, zycze milej jazdy i bezawaryjnej:)

a kto mu zabrania?
Opublikowano

kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? :decayed:

...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada.

Opublikowano

...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada.

daj znać kiedy to może uda się podjechać obejrzę to maszynę :naughty::wink4:
Opublikowano
  • Autor

:mysli: zapomniałem :decayed: ale z tego co pamietam to była inna niż u Ciebie. Sprzedałem cały silnik i w sumie teraz zaluje :wallbash: bo chyba bym zalozyl te glowice od 2.8

Opublikowano

dam, moze od razu ogarniemy temat kratek :wallbash: bo kompletnie nie mialem czasu na auto ostatnio i juz wstyd nim jezdzic... tak wahacze jecza.

Opublikowano

dam, moze od razu ogarniemy temat kratek :wallbash: bo kompletnie nie mialem czasu na auto ostatnio i juz wstyd nim jezdzic... tak wahacze jecza.

na to już straciłem nadziję :polew::tongue4:
Opublikowano

Bede tam u was na dniach sprawdzili bysmy jak moje auto jeździ na Twojej??

Opublikowano
  • Autor
:mysli: :mysli: Ja siedze teraz w Kielcach, i mozliwe ze bede w czwartek ale to na chwile a tak to dopiero w piatek a na weekend znowu na kielce wiec jak cos to piatek :naughty: a ze sprawdzeniem nie ma problemu :) no chyba ze jak vos to wpadaj na CK :decayed:
Opublikowano

Się zobaczy bo może do CK będe jechał po panne to się odezwe podeslij na pw numer tel.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No to po miesięcznej nieobecności czas się pochwalić eska w nowej odmianie 2.7 :polew: Poprzedni silniczek wyllecial z auta z powodow niektórym znanych a teraz wleciał silniczek o niskim przebiegu :P Teraz to auto zapierd#$a :kox: Oto pare fotek :) Wjechać tym na lawete latwo nie było :polew:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

A tak wyglada obecnie czyli od wczoraj bo wczoraj pierwszy raz wyjechała na ulice :P Lezy strasznie progi wieksze to zalicza zderzak kazde :(

20111128_135405.jpg

eska.jpg

Może chce ktoś te lampiony w czerni bo chce zmienic na zwykle chrom bo te juz mi sie znudzily :P

Opublikowano

Jaka cena?