Gość leonikers Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Witam wszystkich Po sprzedaniu Golfa IV dla kolegi który obiecał że będzie o niego dbał nadszedł moment na zaprzestanie tuningów i zakupienie auta troche wygodniejszego Wybór padł na Audi (VAG musiał zostać bo przyzwyczajenie robi swoje), udało się nawet kupić o Waszego klubowicza który jak sie okazało tylko czytał forum ale wlepa jest Kilka danych technicznych: Model: Audi A4 B7 Avant 2,0 TDI Kod silnika: BPW Wyprodukowany: 26.07.2005 Rok modelowy: 2006 Kolor wnetrza: soul (czerń) Kolor zewnetrzny: czarny phantom-efekt perlowy (Z9Y) Wyposażenie z ważniejszych: N7U = Tapicerka oparcia i siedzenia alcantara/ Q1D = Fot. sport. QQ1 = Dodatkowe oświetlenie we wnętrzu 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe (bardzo ważne!!) 1XW = Kierownica wielofunkc. do poduszki bezp. 2Z0 = Wyeliminowane oznaczenie modelu 3S1 = Relingi dachowe aluminium 4L6 = Lusterko wewnetrzne przyciemniane automatycznie 4R4 = Elektryczne podnośniki szyb 5TE = Aluminiowe wkładki ozdobne 6M0 = Ścianka działowa z siatki 8K7 = PrzełĄczanie Świateł do jazdy w dzień z autom. 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 9AK = Klimatyzacja elektronicznie regulowana 9Q4 = Wyświetlacz wielof. z wyświetl. przeglądów 9VD = Głośnik aktywny 9ZF = Instalacja do inst. telefonu kom. A teraz po ludzku: - 4x elektryczne szyby + lustra - grzane d*py i lusterka - fotele kubełkowe skóra+alcantara - climatronic 2-strefowy - kierownica skórzana 3-ramienna z multifunkcją - wbudowany Bluetooth - zestaw głośnomówiący z możliwością wybierania numerów z kierownicy - czujnik zmierzchu - czujnik deszczu - czujniki parkowania - tempomat - follow me home - cały pakiet "oświetlenie" wnętrze itp Planowane mody: - brak pomysłów Kilka strzałów: Proszę o sugestie i czy macie na tym forum coś takiego jak "Kącik posiadaczy B7" gdzie o każdej porze dnia i nowy można z kimś pogadać o aucie??
jedrekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 większa felga, troszkę w dół, s-line z zewnątrz i RNS-e -> takie mody bym zrobił na Twoim miejscu
Chuck Norris Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Rns- a ładuj, jak coś to ja jestem pierwszy chętny na Twojego Concerta .
Gość leonikers Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 a co to ten RNS to ta nawigacja?? dużo probelmów z jego założeniem??
jedrekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 RNS-e to ta ładna, kolorowa nawigacja. wiele osób na forum zakładało to do auta
akjam Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Między innymi i ja jestem po takim zabiegu. Warto. :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102875.msg1307622#msg1307622 A tutaj ogólnie o RNSE... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0;highlight=rnse+od+a+do+z Gratki fury!
Gość leonikers Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 muszę chyba głębiej sie wdrożyc w to forum żeby sie dowiedzieć ile takie mody kosztują bo faktycznie warto
akjam Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 muszę chyba głębiej sie wdrożyc w to forum żeby sie dowiedzieć ile takie mody kosztują bo faktycznie warto
filip1001 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 autko bardzo ładne, mam nadzieję, że obejrzę kiedyś na żywo na spocie
Gość leonikers Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 dzięki za opinie, powiedzcie mi czy to normlane ze 2.0 TDI czasem zatelepie na wolnych obrotach budą?
akjam Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 dzięki za opinie, powiedzcie mi czy to normlane ze 2.0 TDI czasem zatelepie na wolnych obrotach budą? :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 powiedzmy, że jest to normalne, ten typ tak ma
mgtan Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 NAVi z instalacją to około 2-2,5k trzeba przerabiac panel klimy, wstawić kosz 2DIN itp. Co do telepania, to poczytaj o silniku BPW, nie wiem który z 140KM silników miał problemy w wybierakiem itp rzeczami.
Dev Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jakie tarcze na przodzie? Mam ladny kpl na 320/30mm ktory podejdzie do Twojego P&P
Rekomendowane odpowiedzi