Bastol Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Witam!! przeczytałem ze mam taką funkcje w moim Audi. czy ktos wie na czym ona polega. dokładnie chodzi o podgrzewany cylinderek zamka lewego z mikoprzełącznikiem. z gory dzieki za odpowiedz
Radek321 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 polega to na tym że aby go uruchomić temperatura musi spaść poniżej iluś tam stopni celcjusza i trzeba przytrzymać klamke podniesioną
Bastol Opublikowano 15 Września 2007 Autor Opublikowano 15 Września 2007 wielki dzieki za pomoc!! czyli w zimie zanim bede go chciał otworzyc z kluczyka to musze chwile klamke do góry potrzymac. hehe
marinero Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 wielki dzieki za pomoc!! czyli w zimie zanim bede go chciał otworzyc z kluczyka to musze chwile klamke do góry potrzymac. hehe Klameczka do gory i potrzymac - dziala oki - przydatny gadzecik!! Jak bys cos wiecej sie chcial dowiedziec o audi i jestes zaintersowany zapraszamy na spociki - najblizszy w poznaniu w sobote z gokartami - wybieramy sie rodzinnie!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16926.0.html - godzine startu z ostrowa jeszcze dogadamy!!
Filutek Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Super sprawa jak mam sprawdzic moze i ja mam takie cos, a do zimy daleko.
MoKrY Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Super sprawa jak mam sprawdzic moze i ja mam takie cos, a do zimy daleko. pewnie jest na tabliczce zakodowane:P na tej z wyposażeniem
schiller Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Super sprawa jak mam sprawdzic moze i ja mam takie cos, a do zimy daleko. sprawdz czy masz bezpiecznik nr 17. jesli tak to tak....
Filutek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 A wiec tak na tabliczce niebyl zakodowany , jutro sprawdze bezpiecznik to sie dowiem. Wielkie dzieki za podpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi