Andrew Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Potrzebny sewis od zaraz ,porządny i niedrogi,najlepiej z okolic Wołomina,bede wdzięczny za pomoc
lukaszr Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Potrzebny sewis od zaraz ,porządny i niedrogi,najlepiej z okolic Wołomina,bede wdzięczny za pomoc Sprobuj w Markach na ulicy Kwiatowej 2A. To jest mój dobry przyjaciel i zarówno ja jak i wielu moich znajomych serwisujemy u niego autka. Jakby co to pisz na PW to dam Tobie namiary na niego. Pozdrowionka P.S. Uzupełnij profil !!!!!!
dagmara Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 witam, "Sprobuj w Markach na ulicy Kwiatowej 2A. To jest mój dobry przyjaciel i zarówno ja jak i wielu moich znajomych serwisujemy u niego autka". -proszę o jakieś namiary na tego pana(mój problem to nie solidni mechanicy-potrzebna fachowa rada za rozsądne pieniądze)- czy Wiesz coś na temat warsztatu w markach w okolicach ul. fabrycznej(ponoć dorabiają tam zdolni chłopcy z serwisu vw i audi?) pozdrawiam dagmara
Piotrek_1979 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 W razie problemów zapraszam WWL (i nie tylko) do mnie :> rzetelna praca i ludzkie pieniądze w razie pytań zapraszam na GG
dagmara Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 W razie problemów zapraszam WWL (i nie tylko) do mnie :> rzetelna praca i ludzkie pieniądze znaczy gdzie w markach?
WOJTEK WOŁOMIN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 A ja polecam.Wołomin ul.partyzantów 2 tam pracuje i audi tylko ja robie więc zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi