Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kod do Radia BETA CC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam prośbę ma może ktoś kod do Radia Beta CC? odłaczyłem akumulator i teraz mam zablokowane...i nie wiem skad wziać Kod, auto mam sprowadzone z niemiec....proszę o pomoc...dziękuję

Opublikowano

Każdy kod jest inny. Popatrz,czy w papierach była taka książeczka z radiem,tam powinien być kod.Jeśli nie,to znaczy,że ktoś go oderwał-być może jest przyczepiony do jakiegoś innego dokumentu. A jeżeli nie ma to musisz wyciągnąć radyjko i udać się do elektronika w celu odzyskania kodu. Koszt takiej usługi to ok 40zł.

Opublikowano

Tylko ze ja mam papiery od auta niemieckie, jeszcze nie przetłumaczyłem, i z ilu cyfer ten kod jest? z trzech czy czterech?

To nie chodzi o te papiery,które masz tłumaczyć. Powinieneś dostać książeczkę obsługi radia i tam w dolnym prawym rogu na pierwszej stronę sztywnej okładki powinien być kod i nr seryjny radia. Kod to 4 cyfry. Chyba po 3 nieudanych próbach blokuje się.

Opublikowano

lub wybierz się do ASO. pre_pl mówił kiedyś, że w Trójmieście w ASO zdobyli mu za darmochę... W Olsztynie kosztowało mnie to czteropak Żywca w ASO.