bediks Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 piszczenie to przepustnica -TAK MA BYĆ !!! ssanie po odpaleniu zimnego silnika - 1200 przez 30 sec pozniej 860 - TAK MA BYĆ !!! brak sania w zime -zacznij sie martwic
Maxcudo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 piszczenie to przepustnica -TAK MA BYĆ !!! ssanie po odpaleniu zimnego silnika - 1200 przez 30 sec pozniej 860 - TAK MA BYĆ !!! brak sania w zime -zacznij sie martwic Cała zeszłą zimę bez ssania przejeździłem i nigdy problemów nie miałem Zobaczymy jak będzie teraz, jak już je mam
bediks Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ja tez nie mialem, bo mialem uszkodzony jeden czujnik nigdy mnie to nie wdziwilo , poki po naprawie czujnika ssanie sie pojawilo jak bedziesz mial mniej paliwa w baku to czasem nie odpalisz i tyle gdzie bez ssania bys odpalil
Maxcudo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ja tez nie mialem, bo mialem uszkodzony jeden czujnik nigdy mnie to nie wdziwilo , poki po naprawie czujnika ssanie sie pojawilo jak bedziesz mial mniej paliwa w baku to czasem nie odpalisz i tyle gdzie bez ssania bys odpalil No własnie Z reguły tankuje jak mi się rezerwa zaświeci, ale zdarza mi się też i 70km zrobić, a potem się modle żebym do stacji dojechał
bediks Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 a zobaczysz ile wyjdzie w ogólnym rozrachunku spalania hehe
Maxcudo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 a zobaczysz ile wyjdzie w ogólnym rozrachunku spalania hehe dlatego po czesci sie cieszylem ze go nie ma, bo mniej palila
Rekomendowane odpowiedzi